8,0

Vicaris Tripel Gueuze

Brouwerij Dilewyns (4)

Vicaris Tripel Gueuze is een experimenteel bier van Brouwerij Dilewyns. Dit bier is een mix tussen de Vicaris Tripel en een Gueuze van Brouwerij Boon. Het levert een goudkleurig bier met een compacte witte schuimkraag op. Deze Tripel is zurig en verfrissend van smaak. Zeer fruitig maar wel een overheersende zurigheid. Je ontdekt ook nog een houtachtige toets in dit bier.

Details

Bierstijl
Alcohol
7.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, In goed gezelschap, Bij het eten

Gratis verzending vanaf 16 bieren Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis

Kopen voor €3,39
(33)
8,0

Het oordeel van de Bierista's

Vicaris Tripel Gueuze is beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 door onze Bierista's

8,0

Smaak

8,0

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.
Metaal

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Frisse hybride van tripel en gueuze. Lekker lang van genieten"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.
Metaal

8,0 Zicht Troebel, donker geel tot licht bruin, stevige schuimkraag met kleine bellen. Rustig klein koolzuur

7,5 Neus Zuurtje, aromatisch en fruitig. Gueuze aandeel duidelijk waarneembaar

8,0 Smaak Fruitig, vol en prettig zuur van de gueuze

Spijssuggestie Pittig kaasplankje, vette vis, gevogelte maar ook bij vlees

Gebrouwen door Vrouwen geeft fusten weg

Gebrouwen door Vrouwen geeft twintig fusten met Gin Weizen weg via winactie.

Verder lezen

Tripel Karmeliet: een spraakmakende klassieker

Tripel Karmeliet is een evergreen. Elke bierliefhebber kent deze befaamde, vaak bekroonde Tripel uit het Belgische Buggenhout.

Verder lezen

Terrassen vandaag weer open: dit zijn de regels

Vandaag, 1 juni, gaan de terrassen sinds 11 weken weer open. Horecaondernemers hebben hard gewerkt om te voldoen aan de regels die voor de opening gelden.

Verder lezen

Pubquiz, Ronald Giphart en live metal tijdens online Flestival

Het Bier Flestival wordt zondag 6 juni door zes brouwerijen online gehouden.

Verder lezen