7,4

Two Chefs Espresso Milk Stout

Two Chefs Brewing (32)

Two Chefs Espresso Milk Stout is een Milk Stout. het bier is gebrouwen met een flinke dosis cafeïne een scheutje pure chocolade en een vleugje zoetheid.

Details

Bierstijl
Alcohol
4.7%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,4

Het oordeel van de Bierista's

Two Chefs Espresso Milk Stout is beoordeeld met een gemiddelde van 7,4 door onze Bierista's

7,8

Smaak

7,6

Zicht

7,9

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Lekkere stout in geur en smaak. Koffie en geroosterde mout komen in beide goed naar voor. Afdronk en nasmaak hebben een lekker en aangenaam bittertje. Heerlijk bier, maar wat aan de dunne kant."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht erg donker bruin, vrijwel zwart van kleur. Niet doorzichtig bier met een mooie licht bruine schuimkop van fijn schuim, die goed overeind blijft staan

8,0 Neus Gerookte mout, iets zoetig en koude koffie.

7,5 Smaak Het zoetje van de geur proef ik niet terug. Koffie, en geroosterde mout komen goed in de smaak terug. De afdronk heeft een bittertje waar een chocolade tint in zit. Nasmaak, die overigens niet erg lang aanhoud, heeft eveneens een bittertje. Lekker van smaak maar voor een stout aan de dunne kant.

Spijssuggestie tosti met ham en belegen kaas

7,7

"Een wat waterige stout. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,4 Zicht Donker bruin bier met beige schuim. Schuim zakt wat in.

7,8 Neus Espresso, chocolade met een zoet aroma

7,8 Smaak Chocolade, koude koffie maar iets waterig.

Spijssuggestie Zoete dessert, pittige kazen

7,0

"Smaakt naar koffie en chocolade en is wel wat licht in alcohol smaakt iets wat waterig."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,3 Zicht Niet zo zwart als de meeste stouts maar wel donker. Mooie schuimkraag eroo.

7,8 Neus Chocolade koffie zacht zoetig.

8,1 Smaak Koffie en chocolade komen er goed door. Wel wat aan de waterige kant.

Spijssuggestie Zoete desserts of vis en gebraden vlees.

Hij komt, hij komt... Maar wat neemt 'ie mee?

Afgelopen maandag is het Sinterklaasjournaal begonnen en morgen (zaterdag) komt 'ie het land alweer binnen: de Goedheiligman, beter bekend onder zijn echte naam Sint-Nicolaas of voor intimi Sinterklaas. Een prachtige periode waarin kinderen in de watten gelegd worden, maar verdienen papa en mama niet ook een mooi cadeau? Wij zetten drie cadeautips op een rij!https://www.bierista.nl/bias/articles/2086/edit#tab_blocks

Verder lezen

Rock City Brewing viert 7e jubileum

Rock City Brewing viert haar 7e jubileum met Rock City & Friends op 14 en 15 november in Amersfoort. Voor deze editie nodigt de brouwerij internationale brouwerijen uit onder meer de Verenigde Staten en Brazilië uit en staat er een breed programma op de planning, waarbij uiteraard aan de inwendige mens gedacht wordt.

Verder lezen

Beer Tasting in de Lichtstad

De Brewpub van Rabauw op het Eindhovense Strijp-S vormt donderdag 13 november vanaf 20:00 uur het toneel voor een Engelstalige Beer Tasting. Het betreft een samenwerking tussen de gastheren en -dames van Rabauw en Hellobier.nl: Rabauw & Friends.

Verder lezen

Stemadvies op basis van biervoorkeur

Ga je straks het stemhokje in, maar ben je er nog niet helemaal uit? Bierista geeft last minute stemadvies op basis van jouw biervoorkeur. Neem dit advies uiteraard met een korreltje hop en begrijp dat we van mening zijn dat er na al die serieuze debatten van de laatste weken ook weleens gelachen mag worden!

Verder lezen