Eisbock

Top 3 Eisbock

8,8

Schneider Weisse Aventinus Eisbock

Schneider Weisse

Deze mahoniekleurige Schneider Weisse Aventinus Eisbock is pure magie. De brouwwijze volgens een speciaal recept met een klassieke ijsbehandeling geeft de Eisbock zijn krachtige intense karakter en uitgebreide smakenpalet. Je proeft blauwe pruimen, bananen en aroma’s van kruidnagel. De fluwelen touch komt door de smaakbeleving van amandel en marsepein. Heerlijk met pure chocolade, tiramisu of met een stuk volrijpe Parmezaanse kaas.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

SNAB IJsbok

SNAB Bierbrouwers

Het Nova Zembla-reisverslag 'Om de Noord' van Gerrit de Veer uit 1597 is de inspiratiebron geweest voor dit bier. Het verslag beschrijft hoe de bemanning ontdekt dat de achtergebleven vloeistof in een bevroren biervat erg goed smaakt. Alle kracht en smaak zat in dar beetje vloeistof. SNAB Bierbrouwers bootst dit na door de Ezelenbok te bevriezen; het concentraat is deze krachtige en smaakvolle SNAB IJsbok.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Beste Bier
7,8

Jopen ExceptioNEL

Jopen Bier

Jopen ExceptioNEL is een geconcentreerde (ge-eisbockte) versie van de Jopen Mooie Nel IPA. Dit prijswinnende bier werd twee weken lang bevroren. Tijdens het dooiproces is water onttrokken aan dit bier. Het resultaat is een geconcentreerd bier met intense, krachtige smaken met veel bitterheid en met 14% alcohol.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Met Schneider Helle Weisse klaar voor de zomer

Schneider Weisse Helle Weisse TAP 1 is nu op blik verkrijgbaar en heeft nu nieuw, aangepast recept. Dat willen we proeven.

Verder lezen

Utrecht Tap Tour lang zes brouwerijen

Bierliefhebbers kunnen op zondag 19 juli met een speciale bus een rondje maken langs zes brouwerijen in Utrecht.

Verder lezen

Hoppig leesvoer voor de zomer

Het zomernummer van Bier! magazine is uit. Wederom een nummer boordevol nieuws, reportages en inspiratie over bier.

Verder lezen

Vijf sterren voor de Bierista Bieropleiding

Het aantal Bierista's groeit keihard. Liefhebbers, amateur-brouwers, horecamedewerkers; allemaal gaan ze voor extra bierkennis!

Verder lezen