7,8

Oproer Imperial Oatmeal Stout

Oproer (16)

Oproer Imperial Oatmeal Stout is een pikzwarte Imperial Stout. Een zwaar maar uitermate zacht bier. De havermout waarmee deze stout is gebrouwen zorgt voor een fluweelzacht mondgevoel. Bier met tonen van koffie, chocolade, vanille en zoethout.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
9.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
10 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,8

Het oordeel van de Bierista's

Oproer Imperial Oatmeal Stout is beoordeeld met een gemiddelde van 7,8 door onze Bierista's

7,9

Smaak

7,6

Zicht

7,6

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,4

"Mooi bier, veel koffie smaak"

Gijs Pullen

28.273

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,4 Zicht Zwart, medium schuimkraag

7,3 Neus Veel koffie

7,4 Smaak Koffie, chocolade, zoet, koffiesmaak blijft lang hangen

Spijssuggestie Pittige kazen

7,3

"Moutig, koffie, lichte zoethout"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,8 Zicht Bruin, tweeschijn, goede bruine schuimkraag, lichte bruis

7,1 Neus Moutig, koffie

7,6 Smaak Moutig, koffie, lichte zoethout

8,0

"Een mooi complex bier met een diepe smaak. Ik denk dat dit bier een goede begeleider van verschillende gerechten kan zoals bij: Langzaam gestoofde vleesgerechten als dessert. Jammer dat de schuimkraag erg snel verdwijnt. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,8 Zicht donker diep bruin ondoorzichtig bier met crème schuimlaag die zich snel terug trekt

8,0 Neus geur van gebrande mout, karamel, laurierdrop en koffie

8,0 Smaak karameldie flink verhit is, (laurier) drop, bitters en op de achtergrond een vleugje vanille

Spijssuggestie Langzaam gestoofd (rund) vlees, brownie, desserts met pure chocolade

8,0

"Mooie combinatie van smaken, ga rustig zitten en geniet van dit bier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,6 Zicht Donker bruin tot zwart bier met een licht bruine schuimkraag die wel snel verdwijnt

7,8 Neus Een sterke koffie geur

8,0 Smaak De smaken van koffie en chocolade

Spijssuggestie Lekker voor bij een dessert met een trio van chocolade

8,2

"Stouts blijven toch een van mijn favorieten en ook deze is weer heerlijk met koffie, chocolade en vanille tonen"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,2 Zicht Pikzwart met een romige beige schuimkraag

7,7 Neus koffie en vanille

8,4 Smaak heerlijk zacht in de mond ondanks de alcohol percentage duidelijke tonen van pure chocolade, koffie en vanille. Ook proef ik wat zoethout. De koffie blijft lang in de mond hangen

Spijssuggestie zoete desserts

Met deze bieren geniet je meer van zomerse dagen

Het zonnetje schijnt, het is warm, tropisch en de avonden zijn lang en zwoel. Wat drink je dan? Wij hebben een aantal dorstlessende tips.

Verder lezen

De UEFA Champions League Trophy bij de Heineken® Experience

Op 25 en 26 juli 2024 staat de UEFA Champions League Trofee in de Heineken® Experience in Amsterdam.

Verder lezen

Niet halen EK-finale dubbel bitter voor biersector

Niet alleen de Oranjesupporters waren zwaar teleurgesteld dat het Nederlands Elftal de finale van het EK niet heeft gehaald.

Verder lezen

Bemachtig de Bier Adventskalender 2024: Merry Beermas tijdelijk met enorme pre-order korting

Gezellig aftellen naar kerst onder het genot van een dagelijks, ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, hoe klinkt dat?

Verder lezen