8,6

Kees Barrel Project 20.06

Brouwerij Kees! (147)

Kees Barrel Project 20.06 is een Barley Wine. Het bier is gebrouwen met een flinke shot Whisky.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
10.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Kenmerken
Barrel Aged
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
11 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,6

Het oordeel van de Bierista's

Kees Barrel Project 20.06 is beoordeeld met een gemiddelde van 8,6 door onze Bierista's

8,7

Smaak

8,0

Zicht

8,4

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,3

"Een lekker rokerig bier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,4 Zicht rood, helder, dunne schuimkraag, lichte bruis

8,3 Neus turf, rokerig

8,4 Smaak turf, rokerig

8,8

"Zeer fraai Barrel Aged bier. De Whisky is voldoende aanwezig. Niet tè veel maar zeker niet te weinig!"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Donkerbruin haast zwart van kleur met een romige schuimkraag

8,3 Neus Veel Whiskey in de neus. Zoetig en rijk

9,0 Smaak Dik en ruim. Verwarmend en hij blijft lang hangen! Rijk met Whiskey, geroosterde mout, pure chocola, hout en wat fruit

Spijssuggestie Bijna zonde om er iets naast te eten! Serveren als dessert op zich?

8,8

"Barrel aged bier. Whiskey chocola en een heerlijke volle smaak die eeuwig lijkt te blijven hangen. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,7 Zicht Bijna zwart.

8,6 Neus Whiskey chocolade

8,8 Smaak Je hele mond wordt verrast. Álle receptoren worden geraakt.

Spijssuggestie Niks naast eten. Gewoon iedere sip genieten.

Bier in de boom?

Nu de Goedheiligman op korte termijn terug gaat naar de Spaanse zon, gaan er steeds meer kerstbomen versierd worden in de Nederlandse huiskamers. En hoe mooi zou het zijn als daar dit jaar ook kerstverbiering in te vinden is?

Verder lezen

Stout: het zwarte goud

Het is vandaag Black Friday: de dag waarop we dingen kopen, waarvan we gisteren nog niet wisten dat we ze nodig hadden en ons morgen alweer afvragen waarom we ze gekocht hebben. Een dag die je prima kunt overslaan, dus. Om echter wél lekker in thema te blijven, schrijven we vandaag over één van de bekendste zwarte bierstijlen: Stout.

Verder lezen

3 Bierstijlen die perfect bij de winter passen

Korte dagen, gladde wegen en dikke jassen. Je moet ervan houden, de winter. Hoe dan ook, hij komt eraan. Gelukkig kent het ook heel veel mooie aspecten. Veel eten, gezelligheid, misschien wel een mooie winterdecor en... Winterse bieren. We zetten drie winterse bierstijlen op een rijtje.

Verder lezen

Hij komt, hij komt... Maar wat neemt 'ie mee?

Afgelopen maandag is het Sinterklaasjournaal begonnen en morgen (zaterdag) komt 'ie het land alweer binnen: de Goedheiligman, beter bekend onder zijn echte naam Sint-Nicolaas of voor intimi Sinterklaas. Een prachtige periode waarin kinderen in de watten gelegd worden, maar verdienen papa en mama niet ook een mooi cadeau? Wij zetten drie cadeautips op een rij!https://www.bierista.nl/bias/articles/2086/edit#tab_blocks

Verder lezen