8,6

Kees Barrel Project 20.06

Brouwerij Kees! (147)

Kees Barrel Project 20.06 is een Barley Wine. Het bier is gebrouwen met een flinke shot Whisky.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
10.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Kenmerken
Barrel Aged
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
11 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,6

Het oordeel van de Bierista's

Kees Barrel Project 20.06 is beoordeeld met een gemiddelde van 8,6 door onze Bierista's

8,7

Smaak

8,0

Zicht

8,4

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,3

"Een lekker rokerig bier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,4 Zicht rood, helder, dunne schuimkraag, lichte bruis

8,3 Neus turf, rokerig

8,4 Smaak turf, rokerig

8,8

"Zeer fraai Barrel Aged bier. De Whisky is voldoende aanwezig. Niet tè veel maar zeker niet te weinig!"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Donkerbruin haast zwart van kleur met een romige schuimkraag

8,3 Neus Veel Whiskey in de neus. Zoetig en rijk

9,0 Smaak Dik en ruim. Verwarmend en hij blijft lang hangen! Rijk met Whiskey, geroosterde mout, pure chocola, hout en wat fruit

Spijssuggestie Bijna zonde om er iets naast te eten! Serveren als dessert op zich?

8,8

"Barrel aged bier. Whiskey chocola en een heerlijke volle smaak die eeuwig lijkt te blijven hangen. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,7 Zicht Bijna zwart.

8,6 Neus Whiskey chocolade

8,8 Smaak Je hele mond wordt verrast. Álle receptoren worden geraakt.

Spijssuggestie Niks naast eten. Gewoon iedere sip genieten.

Eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier

Afgelopen weekend werden in München de 8e Biersommelier Wereldkampioenschappen gehouden. Voor het eerst ging er een Nederlander met het goud naar huis en ging ook het zilver mee terug naar de Lage Landen.

Verder lezen

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen

Bokbiertocht op zaterdag 4 oktober

'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.

Verder lezen

Dit is de duurzaamste brouwerij ter wereld

Voor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen. 

Verder lezen