6,9

Frontaal Tripel Intelligence

Brouwerij Frontaal (162)

Tripel Intelligence is een klassieke Belgische tripel van 8.5%, gebrouwen met peer en kandijsuiker. Het recept is geschreven door AI, gebaseerd op data van onder andere Untappd. De smaak van deze tripel is dus volledig afgestemd op de behoeften van de bierdrinker. Een interessante tripel die je zal verrassen!

Details

Bierstijl
Alcohol
8.5%
Categorie
Blond en Krachtig
Drinktemp.
9 °C
Volume
33 cl

Mijn bieren

6,9

Het oordeel van de Bierista's

Frontaal Tripel Intelligence is beoordeeld met een gemiddelde van 6,9 door onze Bierista's

6,7

Smaak

6,9

Zicht

6,7

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,9

"Het is een mooie tripel "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,4 Zicht Schuimkraag is snelweg mistig blond

5,8 Neus Moutig fruitig

5,3 Smaak Fruitig moutig

Spijssuggestie Salade chips

7,3

"Goede volle tripel "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,1 Zicht Goudgeel mistig met witte schuimkraag

7,0 Neus Moutig kruidig licht fruitig

7,3 Smaak moutig kruidig fruitig

Spijssuggestie Kaas en worst plankje

6,5

"Mooie tripel"

Gijs Pullen

28.843

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel, wat mistig, medium schuimkraag

6,6 Neus Moutig en zoetg

7,0 Smaak Wat fruitig en moutig, licht bitter

Spijssuggestie Pizza met salami

7,0

"Fruitig en kruidig bier met een moutige basis. Vol en best romig in de mond. Het zo kenmerkende “scherpe randje” van een tripel, is terughoudend aanwezig."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel, mistig bier met een kleine hoeveelheid koolzuur. De medium grote kraag is spierwit van kleur, en bestaat uit erg fijn heel romig, en houdbaar schuim. Bier ontworpen door een AI, net als het etiket voor een deel.

7,0 Neus Fruitig en kruidig, met mouttonen. Vol in de neus, eigenlijk romig te noemen, en een terughoudend, maar wel aanwezig scherp randje.

7,0 Smaak Vol in de mond, met een klein scherp randje. Fruitig en licht moutig op een alcoholische basis. Lekker, maar ik proef de peer er niet in.

Spijssuggestie Babi Pangang

7,0

"Prima tripel. Subtiel peer en licht kruidig. Doet me denken aan stoofpeertjes."

Maykel Boes

14.620

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel, troebel met een witte schuimkraag.

7,0 Neus Lichtzoet, moutig, licht peer aroma.

7,0 Smaak Lichtzoete aandronk, peer smaak zit er zeer subtiel in. Afdronk licht kruidig.

8 bokbier-evenementen in oktober

Gevoelsmatig hebben we het witbier-seizoen pas net achter de rug, maar toch staan de seizoenen waarin donkere bieren centraal staan voor de deur. Sterker nog: het bokbier-seizoen is al begonnen. En dit weekend - en de hele maand oktober - zie je dat terug door heel Nederland, waar verschillende bokbierevenementen worden gehouden. We zetten er 8 (chronologisch) op een rijtje.

Verder lezen

Dit is het lekkerste bier van Brabant

Onlangs werd op het Proost Festival in Hilvarenbeek voor de 11e keer het lekkerste bier van Brabant verkozen. Uit in totaal 45 ingezonden bieren koos de jury Nondeju Gran Cru van de Osse Muifelbrouwerij als de winnaar, die het komende jaar die prachtige titel Brabants Lekkerste Bier 2025 mag dragen. 

Verder lezen

Eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier

Afgelopen weekend werden in München de 8e Biersommelier Wereldkampioenschappen gehouden. Voor het eerst ging er een Nederlander met het goud naar huis en ging ook het zilver mee terug naar de Lage Landen.

Verder lezen

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen