6,6

De Leckere Razende Swaen

Brouwerij De Leckere (43)

De Leckere Razende Swaen is een zwaar donkerblond bier. Je proeft de zoete tonen van de mout. De Razende Swaen heeft een sterk karakter en is desondanks uitstekend doordrinkbaar; een gevaarlijke combinatie ...

Details

Bierstijl
Alcohol
8.0%
Categorie
Blond en Krachtig
Kenmerken
Biologisch Bovengistend
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
10 °C
Volume
25 cl
Drinkmoment
Terras, Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Gratis bezorging vanaf € 75

Kopen voor €2,65
(25cl)

Mijn bieren

6,6

Het oordeel van de Bierista's

De Leckere Razende Swaen is beoordeeld met een gemiddelde van 6,6 door onze Bierista's

6,2

Smaak

6,1

Zicht

6,1

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Een bijzondere tripel, bijzonder moutig. Licht zoet. Geheel anders dan een doorsnee tripel die naar mijn mening vaak zoet of te zoet smaken. En persoonlijk vindt ik dat moutige wel lekker. Gewoon proberen."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel en mistig.

7,0 Neus Moutig en zoet

8,0 Smaak Heerlijk zacht,beetje zoet met een sterke moutsmaak afdronk die lang aanwezig blijft.

Spijssuggestie Geroosterde groene asperges met geroosterde pijnboompitten, gekruide worst.

6,6

"Een prima bier, wel wat licht voor een tripel."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,5 Zicht Goud geel en iets mistig.

6,9 Neus Moutige en hop geuren.

6,4 Smaak Zoet, prikkelend en bitter. Afdronk zacht bitter welke blijft hangen.

Spijssuggestie Vlees en visgerechten.

6,0

"Dunne tripel"

Jan Otten

12.698

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

5,9 Zicht Goudblond helder

6,0 Neus Mout en muffig

6,1 Smaak Zoet, tikkie bitter verder weinig smaak

Spijssuggestie Niets, ik raad deze niet aan

6,7

"Deze Tripel valt wat tegen. Het fruitige mis ik een beetje."

John Kuster

10.280

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,0 Zicht Donkerblond, twee schijn.

6,2 Neus Zoet, maar vooral een geur van te sterk verhitte mout.

6,2 Smaak Wat zoet met hinten van hout. Wat teleurstellend.

Spijssuggestie Kaas plankje met pittige kaas of worst.

6,5

"Net als de SonnenBorgh ziet deze eruit als witbier. Een zoete banaansmaak. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

6,3 Zicht Redelijk troebel, maar niet helemaal doorzichtig

6,5 Neus

6,5 Smaak Zoet, banaan

6,0

"Niet bijzonder"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

4,0 Zicht Geel koper

4,0 Neus Niet bijzonder

4,0 Smaak Smaak meer als pils

Spijssuggestie Vis en vlees

Bemachtig de Bier Adventskalender 2024: Merry Beermas tijdelijk met enorme pre-order korting

Gezellig aftellen naar kerst onder het genot van een dagelijks, ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, hoe klinkt dat?

Verder lezen

Gebrouwen door Vrouwen en Rock City lanceren Watermelon Squeezer

Gebrouwen door Vrouwen heeft in samenwerking met Rock City een nieuw bier gebrouwen: de Watermelon Squeezer.

Verder lezen

Bourgondisch genieten op Streekbierfestival Gimmert Gist

Met een perfecte mix van speciaalbier, heerlijk eten, live muziek en een gezellige overdekte ambiance, biedt dit festival alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag uit.

Verder lezen

Restaurant Centpourcent wint de Cornet Beer & Food Pairing Award 2024

Bierpassie Magazine reikt jaarlijks de Cornet Beer & Food Pairing Award uit aan een brasserie of restaurant dat uitblinkt in het combineren van bier en gerechten.

Verder lezen