Brouwerij De Leckere

Bier brouwerij De Lekkere uit de Meern (gemeente Utrecht) is opgericht in 1997. Zij van De Leckere genieten van het leven. In deze moderne brouwerij brouwen zij met passie karakteristieke, onderscheidende en vooral leckere bieren. Echt lekker bier met een eigen smaak voor de hedendaagse genieter. Lekkere speciaal bieren zijn Blauwe Bijl Zwaar Speciaal, 10.0%, speciaalbier; Crom Hout Dubbel Speciaal, 6.5%, speciaalbier; Gulden Craen Blond Speciaal, 5.2%, speciaalbier, blond ; Majesteit Pilsner, 5.2%, pils ; Paulus Utrechts Abdijbier, 7.5%, speciaalbier ; Pilsener Premium Organic, 5.0%, pils; Pontificale, 7.2%, amber; Razende Swaen Tripel Speciaal, 8.0%, tripel; Rode Toren Bok Speciaal, 6.5%, bok; Spring Haver, meibok; SpringHaver, 6.5%, kuit; Witte Vrouwen Wit Speciaal, 5.0%, witbier; Willibrord Amber Speciaal, 5.0%, amber; Willibrord Dubbel, speciaalbier, dubbel; Willibrord Tripel, speciaalbier, tripel; Winterbier, 10.0%, winterbier en SonnenBorgh, 6.2%, saison

Bieren (12)

Sorteer op
  Score Category Naam
De leckere blauwe bijl

De Leckere Blauwe Bijl

5,0
De Leckere Blauwe Bijl is een zwaar degustatiebier. Deze kloek je niet even naar binnen; hier ga je echt voor zitten. Bij het brouwen is veel mout gebruikt en dat zoete van de granen proef je terug. Maar er zit zoveel meer in deze Blauwe Bijl. Rijk, proef en verwonder je bij elke slok.
De leckere springhaver

De Leckere SpringHaver

Met De Leckere SpringHaver krijg je het voorjaar in de bol. Het goudgele bier is gebrouwen met havermout en gerstemout. Het is een lekker fris, uitstekend doordrinkbaar lentebier.
De leckere sonnenborgh

De Leckere SonnenBorgh

De Leckere SonnenBorgh is een goudgele saison met een weldadige schuimkraag. Het bier is verfrissend en heeft dankzij de bitterheid een sterk karakter.
De leckere witte vrouwen

De Leckere Witte Vrouwen

De Leckere Witte Vrouwen is het beste van twee werelden, het beste van Witbier en het beste van Weizen. Het bier heeft nog het meest weg van de Weizen. Heerlijk verfrissend en een ideale partner voor op een zonovergoten terras.
De leckere willibrord

De Leckere Willibrord

De Leckere Willibrord heeft een warme amberkleur met een romige schuimkraag. De smaak is zacht en zoet, dankzij de mout. In de nasmaak steken verfijnde hopbitters de kop op.
De leckere rode toren

De Leckere Rode Toren

Wat een prachtige robijnrode kleur heeft de De Leckere Rode Toren. De geuren van karamel en brood stijgen op vanuit het glas. De smaak is lichtzoet en een aangename bitterheid. Hiermee trotseer je elke herfststorm.
De leckere razende swaen

De Leckere Razende Swaen

De Leckere Razende Swaen is een zwaar donkerblond bier. Je proeft de zoete tonen van de mout. De Razende Swaen heeft een sterk karakter en is desondanks uitstekend doordrinkbaar; een gevaarlijke combinatie ...
De leckere pilsener

De Leckere Pilsener

De Leckere Pilsener is een smaakvol alternatief voor het gewone pilsje. Het is verfrissend, dorstlessend en je neemt er gemakkelijk een tweede glas van, en een derde ...

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket