Brouwerij De Leckere

Bierbrouwerij De Leckere uit de Meern, gemeente Utrecht, is opgericht in 1997. De brouwers van De Leckere genieten van het leven! In hun moderne brouwerij brouwen zij met passie een hoop karakteristieke, onderscheidende en vooral 'leckere' bieren. Bier met een eigenzinnige smaak voor de hedendaagse genieter.

Brouwerij De Leckere doet er alles aan haar bieren iets extra's te geven. Zo hebben zij bijvoorbeeld ook een kaasje ontwikkelt dat perfect past bij hun Paulus Abdijbier Deze abdijkaas is gebrouwen met Paulus bier voordat deze maanden op de plank werd gerijpt.

Bieren (15)

Sorteer op
  Score Category Naam
De leckere bbbbm

De Leckere Blauwe Bijl Bourgogne Barrel Matured (BBBBM)

7,6
Blauwe Bijl Bourgogne Barrel Matured of kortgezegd BBBBM van Brouwerij de Leckere is een Belgische Strong Ale. Om dit bier zo op smaak te krijgen heeft de Utrechtse brouwerij hun Blauwe Bijl laten rijpen op Bourgogne cognac vaten. Volle geuren van vanille uit het eikenhout bij het schenken en zoete frisse citrus in de smaak. De tonen van cognac ga je zeker waarderen!
De leckere blauwe bijl

De Leckere Blauwe Bijl

5,0
De Leckere Blauwe Bijl is een zwaar degustatiebier. Deze kloek je niet even naar binnen; hier ga je echt voor zitten. Bij het brouwen is veel mout gebruikt en dat zoete van de granen proef je terug. Maar er zit zoveel meer in deze Blauwe Bijl. Rijk, proef en verwonder je bij elke slok.
De leckere cromhout

De Leckere CromHout

De Leckere CromHout is een stoer bruin bier vol smaak. De gebruikte moutsoorten geven wat zoet, gebrande tonen. CromHout heeft behoorlijk wat fruit vanuit de hop en ook een tikkeltje bitterheid.
De leckere gulden craen

De Leckere Gulden Craen

De Leckere Gulden Craen is een fijn doordrinkbaar blond bier. De geur van versgebakken brood hangt boven dit glas bier. Die zoete aroma's uit het mout, gecombineerd met de aangename bitters uit de hop maken de Gulden Craen tot een populaire blondine.
De leckere paulus utrechts abdijbier

De Leckere Paulus Utrechts Abdijbier

De Leckere Paulus is een blond abdijbier met 7,5% alcohol. Het heeft een volle en fruitige afdronk. Bitterheid houdt dit bier goed in balans. Dit bier is gebrouwen met mout van drie verschillende granen: gerst, haver en tarwe.
De leckere pilsener

De Leckere Pilsener

De Leckere Pilsener is een smaakvol alternatief voor het gewone pilsje. Het is verfrissend, dorstlessend en je neemt er gemakkelijk een tweede glas van, en een derde ...
De leckere razende swaen

De Leckere Razende Swaen

De Leckere Razende Swaen is een zwaar donkerblond bier. Je proeft de zoete tonen van de mout. De Razende Swaen heeft een sterk karakter en is desondanks uitstekend doordrinkbaar; een gevaarlijke combinatie ...
De leckere rode toren

De Leckere Rode Toren

Wat een prachtige robijnrode kleur heeft de De Leckere Rode Toren. De geuren van karamel en brood stijgen op vanuit het glas. De smaak is lichtzoet en een aangename bitterheid. Hiermee trotseer je elke herfststorm.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket