Butcher's Tears (13)
Dit uitgebreide artikel duikt diep in de wereld van alcoholvrij bier, van de geschiedenis en brouwtechnieken tot de nieuwste smaakprofielen en markttrends. Ontdek hoe innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren een revolutie teweegbrengen in de bierindustrie.
Verder lezenAbdij Koningshoeven viert 140-jarig jubileum met bijzondere wandeling.
Verder lezenDe verandering van weer was terug te zien in het drinkgedrag van de Bierista Community. Tijdens de storm en regen kozen zij duidelijk voor wat zwaardere bieren.
Verder lezenAlcoholvrij bier bevat geen alcohol. En alcohol betekent calorieën. Je wordt dus van alcoholvrij bier minder snel dik dan van alcoholhoudende dranken.
Verder lezen
"Bij het openen van de fles merk je al meteen dat er teveel koolzuur op zit. Er staat heel veel schuim op en je ruikt dit ook teveel terug in het bier. De eerste smaak is dan ook licht zuur, zoet en hoppig. Als er minder koolzuur op zou zitten, zou het veel fijner weg drinken. Voor de rest is hij iets te zoet naar mijn smaak en dat maakt het bittere wat volgt eerder wrang dan lekker."
Mark Leeuwerik
100