Brouwerij The Sisters Brewery

The Sisters Brewery is een kleine craftbier brouwerij uit Breukelen in de omgeving van Utrecht. Passie en liefde voor bier en kunst gaat hier hand in hand. De etiketten van de bieren worden daarom ook bedrukt met kunst van lokale kunstenaars.

De zussen Annamijn en Josefien runnen de brouwerij samen met hun vader Wilfran. Hun achternaam (Beijeman) gebruiken de brouwers als inspiratie voor de namen van hun bieren, die allemaal wat met bijen te maken hebben. Zo zijn er de blonde Honey, de Queen Bee IPA of de Drone Porter.

Onze topbieren

8,2

Sisters Nectar

The Sisters Brewery

Sisters Nectar (10,7% Abv.), is een Barleywine, heeft een mooie balans tussen mout en bitterheid. De hop (Columbus, Chinook, Centennial, Simcoe, Amarillo) en mout werken heel goed samen.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Sisters Brother Adam

The Sisters Brewery

Sisters Brother Adam is een hybride gistend bier. Dit hybride speciaalbier bestaat voor 50% uit wort (bier voordat het gefermenteerd is) van de Honey (Belgische stijl blond van The Sisters Brewery) en 50% Oranje wijn. Oranje wijn is wijn van witte druiven maar geen witte wijn oplevert. Door langdurig contact met de druivenschillen, is de wijn amberkleurig/oranje. De Oranje wijn komt van de VieVinVjenne wijngaard en is gemaakt met Solaris druiven. De Brother Adam is met een hybride bier met een fiks smakenpallet. Moutig, de wrangheid van tannine, kruidig, druif en door de gebruikte gist (Kveik) een vleug tropisch fruit. Een complex bier voor de echte liefhebber om lekker lang van te genieten!

Hybride gistend bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

The Sisters Worker Imperial Saison

The Sisters Brewery

The Sisters Worker Imperial Saison is een bijzondere Saison die je een klein beetje op het verkeerde been zet. Dit bier heeft namelijk ook wel wat weg van een tripel. Na het openen ruik je gelijk het mooie aroma van citrus, koriander en gist. Qua uiterlijk heeft deze Imperial Saison een mooi oranje, koperachtige kleur en een hele fijne kraag. Hij smaakt best zoetig, behoorlijk fruitig en zeker ook lekker kruidig.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

The Sisters Waggle Dance

The Sisters Brewery

The Sisters Waggle Dance is een session IPA. Hoppig, kruidig ​​en vol met mooi zacht hoppig schuim. Gemaakt met Nugget, Citra en Mosaic. Droog gehopt met Citra en Mosaic.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

The Sisters Brewery Honey

The Sisters Brewery

The Sisters Brewery Honey is een fruitig Blond bier. Verwacht tonen van citroen, sinaasappel en steranijs. Deze Honey is krachtig met een stevige body. De smaak is vooral licht zoet en verfrissend bitter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

The Sisters Brewery Queen Bee

The Sisters Brewery

The Sisters Brewery Queen Bee is een dryhopped IPA. Deze India Pale Ale heeft soepele hoppige citrussmaken en een gelige, licht oranje kleur. Er is Cascade hop gebruikt tijdens het koken voor de bitterheid en tijdens de dry-hopping voor de aroma's. Dit zorgt voor een verfrissende en zeer fruitige IPA met tonen van grapefruit.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle