Brouwerij The Sisters Brewery

The Sisters Brewery is een kleine craftbier brouwerij uit Breukelen in de omgeving van Utrecht. Passie en liefde voor bier en kunst gaat hier hand in hand. De etiketten van de bieren worden daarom ook bedrukt met kunst van lokale kunstenaars.

De zussen Annamijn en Josefien runnen de brouwerij samen met hun vader Wilfran. Hun achternaam (Beijeman) gebruiken de brouwers als inspiratie voor de namen van hun bieren, die allemaal wat met bijen te maken hebben. Zo zijn er de blonde Honey, de Queen Bee IPA of de Drone Porter.

Onze topbieren

The Sisters Brewery Honey

The Sisters Brewery

The Sisters Brewery Honey is een fruitig Blond bier. Verwacht tonen van citroen, sinaasappel en steranijs. Deze Honey is krachtig met een stevige body. De smaak is vooral licht zoet en verfrissend bitter.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

The Sisters Brewery Queen Bee

The Sisters Brewery

The Sisters Brewery Queen Bee is een dryhopped IPA. Deze India Pale Ale heeft soepele hoppige citrussmaken en een gelige, licht oranje kleur. Er is Cascade hop gebruikt tijdens het koken voor de bitterheid en tijdens de dry-hopping voor de aroma's. Dit zorgt voor een verfrissende en zeer fruitige IPA met tonen van grapefruit.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25