Brouwerij Stone Brewing

Stone brewing is opgericht in 1996 en is een brouwerij uit Californië. In 2015 werd het de grootste brouwerij in Zuid-Californië, en ook de 10e grootse Craftbeer brouwerij in heel de VS. Het eerste bier van de brouwerij heette Stone Pale Ale, en wordt nog steeds verkocht. Je kan veel van hun bieren herkennen door het “West-Coast” karakter. In de zomer 2014 kondigde de brouwerij een opening aan van een nieuwe brouwerij in Berlijn, die in mei 2016 geopend zal worden.

Onze topbieren

8,5

Stone Brewing Neapolitan Dynamite

Stone Brewing

Stone Brewing Neapolitan Dynamite is een Strawberry Imperial Stout. Verwarmende tonen van koffie en bittere chocolade in combinatie met de zoete tonen van aardbei. Ontdek jij de verschillende smaken?

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

8,2

Stone Brewing IPA

Stone Brewing

Stone Brewing IPA is een zogenaamde West Coast IPA, gebouwen met bakken vol hop afkomstig van de Amerikaanse Westkust. Stone brouwt met een heel eigen filosofie en eigen signatuur. Zij redeneren dat als je dit bier niet lekker vindt, dan is het niet voor jou gemaakt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Stone Brewing Xocoveza

Stone Brewing

Xocoveza van Stone Brewery Berlin is een mokka Stout gebrouwen met pure cacao, koffie, kaneel, vanille, nootmuskaat en Pasilla pepers. Een smaakvolle stout met een romige afdronk.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Enter Night Pilsner

Stone Brewing

Enter Night Pilsener is een zeer smaakvol bier, een gedryhopte Lager. Je proeft de fruitige hopsmaken van vooral citrusfruit. Dit bier is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Metallica en Stone Brewing.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Stone Brewing Arrogant Bastard Ale

Stone Brewing

Stone Brewing Arrogant Bastard Ale is een hoog gewaardeerde ale van de Amerikaanse brouwerij. Deze Arrogant Bastard barst van de hop en heeft dus een flinke bitterheid. De zoete, verzachtende invloed van de grote hoeveelheden mout brengen deze Amber Ale volledig in balans.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Stone Go To IPA

Stone Brewing

Stone Go To IPA is goudkleurig bier met een stevige witte schuimkraag. Voor deze IPA is een ongelofelijke hoeveelheid hop gebruikt. Dat vertaalt zich in rijke, fruitige aroma's en een karaktervolle bitterheid. Voor de liefhebbers van écht smaakvolle bieren.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Stone Brewing White Ghost Berliner Weisse

Stone Brewing

Stone Brewing White Ghost Berliner Weisse dankt de frisse zuurheid aan de bacterie Lactobacillus, die aanwezige suikers in het wort omzet in melkzuur. Gehopt met de Duitse hopsoorten Huell Melon en Callista is dit een Berliner Weisse in optima forma.

Blonde bieren

Aroma
Zuur
Bitter

Stone White Ghost

Stone Brewing

White Ghost van Stone Brewery is een Berliner Weisse. Fris en zurig van smaak met fruitig tonen en aroma's.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Toon alle

Beerwulf geeft Metallica T-shirt cadeau bij Enter Night Pilsner

Beerwulf.com geeft nu tijdelijk een bijzonder T-shirt cadeau bij aankoop van een voordeelverpakking Enter Night Pilsener.

Verder lezen

Brewdog neemt Stone Brewing Berlin over

Brewdog neemt Stone Brewing in Berlijn over. Brewdog heeft ambitie en Berlijn groeide Stone een beetje boven de pet ...

Verder lezen

Stone Brewing en Metallica brouwen Enter Night Pilsner

Stone Brewing en Metallica hebben elkaar gevonden. Samen brouwden ze een bier, waarin hun beider DNA is terug te vinden: Enter Night Pilsner.

Verder lezen