Beerwulf geeft Metallica T-shirt cadeau bij Enter Night Pilsner

21 november 2019
Beerwulf, de online shop voor speciaalbier, heeft een mooie actie voor de liefhebbers van bier en Metallica. Bij een voordeelverpakking van het Enter Night-bier van Stone Brewing krijg je een T-shirt cadeau.

Afgelopen voorjaar presenteerde Stone Brewing de Pilsener Enter Night. Op Bierista schreven we er dit artikel over. Op onze Facebook-pagina plaatstsen we een video van de speciale promotieverpakking. Toen bleek hoe groot de schare fans van Metallica is. Op de redactie kwamen bakken vol mails binnen met liefhebbers die de promo-verpakking graag wilden hebben. Er werden zelfs meerdere  biedingen op gedaan. Het collectors item is uiteindelijk (zonder geldelijke transactie) naar een dolgelukkige fan gegaan.

T-shirts

Sinds dit voorjaar is er wel wat veranderd. Stone Brewing Berlin, waar het bier werd gebrouwen, is overgenomen door Brewdog. Het Enter Night-bier is er echter nog steeds. Beerwulf geeft nu een T-shirt cadeau bij aankoop van en voordeelverpakking van 24 halve liter-blikken. T-shirts zijn beschikbaar in de maten S tot en met XXL.

Aangezien we uit eigen ervaring weten dat er zoveel Metallica-fans zijn, maken we er maar even melding van. En dat doen we graag, omdat Beerwulf onze gewaardeerde partner is. Bestel je de Bierista Bieropleiding dan krijg je het Bierista Bierpack met twaalf speciaalbieren van Beerwulf binnen enkele dagen thuis gestuurd. Zonder Metallica T-shirt. Dan moet je toch echt deze aanbieding hebben!

Verschillende maten

Klik hier voor de volgende maten: