Brouwerij Privatbrauerei Ayinger

Ayinger is een Duitse bierbrouwerij. De brouwerij is gevestigd in het plaatsje Aying. Daar heeft Johann Liebhard de brouwerij in 1877 opgericht. De brouwerij maakt sindsdien gebruik van bronwater uit eigen bronnen.

Ayinger bieren vielen tijdens internationale biercompetities veelvuldig in de prijzen. En dat is terecht. De bieren van Ayinger zijn niet meer uit het bierlandschap weg te denken.

Onze topbieren

8,2

Ayinger Bräuweisse

Privatbrauerei Ayinger

Ayinger Bräuweisse is een sprankelend frisse Weizen met die typische volle fruitige smaak van banaan. Een heerlijk dorstlessend bier voor zomerse dagen, maar eigenlijk smaakt dit bier het hele jaar door.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Ayinger Celebrator Doppelbock

Privatbrauerei Ayinger

Ayinger Celebrator Doppelbock is een Dubbelbock. Een kruidig bier met volop tonen en aroma's van mout, donker fruit en hopbitters. Ook ontdek je tonen van vijgen en een licht bittertje in de afdronk. Ga er maar even lekker voor zitten!

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Ayinger Jahrhundert Bier

Privatbrauerei Ayinger

Ayinger Jahrhundert Bier is een Export. Een licht bier met aroma's van honing en gist. Een zacht, soepel en subtiel bier.

Export

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Ayinger Celebrator

Privatbrauerei Ayinger

Ayinger Celebrator is een stevige Dubbelbock. Dit bier staat bekend om zijn uitgekiende balans tussen de geroosterde moutsoorten, de invloed van alcohol en de aroma's uit de hop. De Ayinger Celebrator staat hoog aangeschreven bij heel veel bierliefhebbers.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Ayinger Urweisse

Privatbrauerei Ayinger

Ayinger Urweisse is een frisse Weizen met aroma's van tarwe, banaan en lichte gebrande mout. Het bier heeft een volle, friszoete smaak met duidelijke tonen van banaan. Ondanks de volheid van dit bier is het verfrissend en mag het gerust een dorstlesser worden genoemd.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter