Museumbrouwerij De Roos

Een echte authentieke dorpsbrouwerij In Hilvarenbeek (Noord Brabant). Je waant je in een brouwerij in de 19e eeuw. Met prachtige proeflokaal schenken ze eigen gebrouwen speciaal bieren zoals de Bikse Tripel of de Rooie Fik. Andere Roos bieren zijn: Lichte Ale, 5.5%, ale; De Roos Barley Wine, 8.4%, barley wine; Bikse Tripel, 8.0%, speciaalbier, tripel; Sterke Blonde, 9.5%, speciaalbier; Dubbele Roos, 6.4%, speciaalbier, dubbel Gemberbier, 5.0%, speciaalbier, gember; Dubbel Gerste Bier, 7.0%; Gouwe Ouwe, 7.0%, speciaalbier; Irish Red Ale, 7.0%, ale; Kerstroos, 9.0%, winterbier; Knuffelbier, 7.0%, speciaalbier; Konjel, 7.5%; Pimpernel, 8.4%, speciaalbier, kruiden, tripel; Roggebier, 6.5%, speciaalbier; Rooie Fik, 7.0%, ale; Blonde Roos, 6.0%, speciaalbier, blond; De Roos, 5.5%; De Roos Herfstbok, 6.8%, bok; De Roos Meibock, 6.5%, meibok; De Roos Winterbier, 7.0%, winterbier; De Witte Roos, 5.5%, witbier; Dubbele Roos, 7.0%, speciaalbier, dubbel; Rozengruut, 8.5%, speciaalbier en de Toverschot, 7.5%, speciaalbier

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

De Roos Witte Roos

6,5
De Witte Roos is een typisch seizoensbier. Heerlijk in het voorjaar en in de zomer. Dit is een frisse dorstlesser, ongefilterd en licht bitter.
Bierflesje

De Roos Rooie Fik

6,0
De Roos Rooie Fik is vernoemd naar een zwerver uit Hilvarenbeek met een knalrode snor. Het bier is gebrouwen met donkere moutsoorten die zorgen voor een gebrand, karamelachtig aroma. Rooie Fik heeft een bittere bite.
Bierflesje

De Roos Winterbier

De Roos Winterbier is - zoals de naam al doet vermoeden - een echt seizoensbier. Het is ook maar korte tijd verkrijgbaar. Dit is een donker, warm en smaakvol bier, dat je het liefst drinkt voor een knisperend haardvuur.
Bierflesje

De Roos Herfstbock

De Roos Herfstbock is een robijnrood seizoensbier voor in de donkere maanden. Deze Herfstbock heeft liefst 8,3% alcohol en heeft een moutig tot bitter karakter. Heerlijk in de combinatie met stevige vleesgerechten, aanbevolen bij wild.
Bierflesje

De Roos Lentebock

De Roos Lentebock heeft een donker oranjekleur. Het is gebrouwen met verschillende karamelmouten en hopsoorten die een kruidig karakter geven.
Bierflesje

De Roos Dubbele Roos

Dubbele Roos is gebrouwen met donkere moustoorten, die complexe, diepe gebrande aroma's geven. Dit heeft veel weg van de traditionele Dubbel die we kennen van de trappisten. Dit is echter een bier met een onverschrokken Hilvarenbeeks karakter.
Bierflesje

De Roos Roos Ale

Roos Ale is een licht en verfrissend blond bier. Het is gebrouwen met K├Âlsch-gist. Een ideale starter en dorstlesser.
Bierflesje

De Roos Bikse Tripel

Bikse Tripel is het tweede bier waarmee Museumbrouwerij De Roos in 1994 de biermarkt opging. Een eerste proefbrouwsel werd gebrouwen bij Trappistenbrouwerij De Schaapskooi (La Trappe) in Berkel-Enschot. Toen bleek er al een grote behoefte aan een eigen Hilvarenbeeks bier. Daarom werd dit robuuste bier in productie genomen. Een stevige Tripel, eigenwijs, vol en romig, maar ook fris, fruitig en bitter.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket