8,6

De Roos Dortmunder

Museumbrouwerij De Roos (28)

De Roos Dortmunder is speciaal gebrouwen voor het September Roos Festival. Een kruidig bier met een licht bittere afdronk.

Details

Bierstijl
Alcohol
6.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vleesgerechten, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Ondergistend

Mijn bieren

8,6

Het oordeel van de Bierista's

De Roos Dortmunder is beoordeeld met een gemiddelde van 8,6 door onze Bierista's

8,0

Smaak

7,9

Zicht

9,3

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,6

"een lekker fris bier voor het terras of de zomermaaltijd"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,9 Zicht helder, rood, bruisend, schuimkraag van fijne bellen

9,3 Neus fris, citrus, hop

8,0 Smaak bruisend, hoppige nasmaak, moutig

Spijssuggestie salade, gevogeltje, vis

Bemachtig de Bier Adventskalender 2024: Merry Beermas tijdelijk met enorme pre-order korting

Gezellig aftellen naar kerst onder het genot van een dagelijks, ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, hoe klinkt dat?

Verder lezen

Gebrouwen door Vrouwen en Rock City lanceren Watermelon Squeezer

Gebrouwen door Vrouwen heeft in samenwerking met Rock City een nieuw bier gebrouwen: de Watermelon Squeezer.

Verder lezen

Bourgondisch genieten op Streekbierfestival Gimmert Gist

Met een perfecte mix van speciaalbier, heerlijk eten, live muziek en een gezellige overdekte ambiance, biedt dit festival alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag uit.

Verder lezen

Restaurant Centpourcent wint de Cornet Beer & Food Pairing Award 2024

Bierpassie Magazine reikt jaarlijks de Cornet Beer & Food Pairing Award uit aan een brasserie of restaurant dat uitblinkt in het combineren van bier en gerechten.

Verder lezen