Brouwerij Mongozo

Mongozo exotic beers, Deze bierbrouwer is opgericht in 1998. Mongozo Buckwheat White is een wereldwijde innovatie. Dit biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde witbier met 4,8% VOL alcohol is gebrouwen met boekweit, mout, rijst, hop en kruiden waaronder koriander en sinaasappelschillen. Het bier heeft alles wat je van een witbier kunt verwachten. Een fruitig, fris aroma met kruidige tonen, een milde hop smaak en een zachte, ronde afdronk met een licht zuurtje. Meer bieren: Buckwheat white; Premium Pilsener: Mongozo Banana: Mongozo Coconut: Mongozo Mango en de Mongozo Palmnut

Onze topbieren

7,0

Mongozo Mango

Mongozo

Mongozo Mango is een bier vol tropische verrassingen. Dit bier met maar weinig alcohol zit boordevol rijp tropisch fruit. Heerlijk voor op een zomerse avond en perfect te combineren met ijs en fruit.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Mongozo Buckwheat White

Mongozo

Mongozo Buckwheat White is een innovatie op biergebied. Het heeft alles wat je van een verfrissend en doordrinkbaar witbier mag verwachten, inclusief de invloeden van koriander en curacaoschillen. Dit bier is echter gebrouwen met boekwijt, mout en rijst. Het is biologisch, draagt het Fairtrade-keurmerk en is glutenvrij.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Mongozo Banana

Mongozo

Mongozo Banana is geïnspireerd op het Afrikaanse bier van de Masai. De smaak is vooral banaan. Pas in de finish proef je bier.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Mongozo Pils

Mongozo

Mongozo Pils is in veel opzichten een bijzondere pils. Het is een biologisch bier, het is in het bezit van het Fairtrade keurmerk én het is glutenvrij. En niet onbelangrijk, dit is een heerlijk verfrissend en doordrinkbaar bier.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Mongozo Coconut

Mongozo

Mongozo Cocunut is een bijzonder bier met smaken van kokosnoot. Het is vooral de zoete kokos die je tegemoet komt als je een slok neemt. Pas later proef je dat het een bier betreft.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Mongozo Palmnut

Mongozo

Mongozo Palmnut is een roodbruin bier. De Afrikaanse palmnoot zorgt voor de bijzondere smaak. Dit is de eigentijdse versie van een traditioneel Angolees bier.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25