6,5

Mongozo Coconut

Mongozo (6)

Mongozo Cocunut is een bijzonder bier met smaken van kokosnoot. Het is vooral de zoete kokos die je tegemoet komt als je een slok neemt. Pas later proef je dat het een bier betreft.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
3.6%
Categorie
Fris en fruitig
Kenmerken
Fairtrade
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Gratis verzending vanaf €50,- naar NL en BE Vóór 18:00 uur besteld, morgen in huis

Kopen voor €2,60
(33cl)
6,5

Het oordeel van de Bierista's

Mongozo Coconut is beoordeeld met een gemiddelde van 6,5 door onze Bierista's

6,5

Smaak

7,0

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,5

"Voor iemand die eens iets aparts wil proberen: Doen! Niet verkeerd voor een fruitbier. Apart om van kokosnoot bier te brouwen. Ik hou niet van kokos, maar dit bier is best te doen. Voor liefhebbers zal dit een aanzienlijke hogere score leveren."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht donker geel, troebel bier met een beetje koolzuur en grote, maar vlug inzakkende schuimkraag (jammer)

7,0 Neus Kokosnoot en niets anders.

6,5 Smaak Smaakt naar echte (natuurlijke) kokosnoot. Wel wat "dun" van smaak

Spijssuggestie Door de sterke eigensmaak van het bier oppassen met combineren. Probeer het eens in de zomer op het terras.

Honing Tripel van Grutte Pier wint Mitra-verkiezing

De Friese Honing Tripel van Grutte Pier heeft de Mitra-jaarverkiezing gewonnen. De winnaar bleef de bieren van Brouwerij Noordt en Stadsbrouwerij Eindhoven voor.

Verder lezen

We drinken steeds meer alcoholvrij

We drinken met z'n allen steeds meer alcoholvrij bier. Nu al is 1 op de 14 glazen bier die we met z'n allen drinken een bier zonder alcohol.

Verder lezen

BierButler Vrijdag: Creme Bavarois met Hertog Jan Winterbier

Heb je ook zo'n zin in het weekend. Het is weer BierButler Vrijdag. Ditmaal serveren we een dessert met Hertog Jan Winterbier.

Verder lezen

Wijncursus

Bierista start binnenkort met een online wijncursus voor liefhebbers die op een plezierige en toegankelijke manier meer wijnkennis willen opdoen.

Verder lezen