Brouwerij Krombacher

Krombacher is een Duitse bierbrouwerij. De brouwerij is in 1803 opgericht in Kreuztal, Duitsland. Krombacher is vandaag de dag nog steeds één van de grootste brouwerijen van Duitsland met een totale productie van ruim 6,5 miljoen hectoliter.

Naast verschillende bieren worden er door dit bedrijf ook diverse frisdranken zoals Schweppes, Orangina en Dr Pepper uitgebracht. Dit gebeurt allemaal onder de licentie van Schweppes Deutschland.

Bieren van Krombacher zijn bijvoorbeeld de: Krombacher Pils, Krombacher Hell, Krombacher Alkoholfrei, Krombacher Dunkel en Krombacher Radler.

Onze topbieren

8,5

Krombacher Hell

Krombacher

Krombacher Hell is een Duitse Lager. Helder in zicht, licht moutig in geur en wat hoppig van smaak. Wat proef jij in deze Duitse Premium Lager?

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Krombacher Weizen Alkoholfrei

Krombacher

Krombacher Weizen Alkoholfrei is een alcoholvrije Weizen. Een licht, helder bier met aroma's van banaan, bubble gum en mandarijn.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Krombacher Pils

Krombacher

Krombacher Pils is een soepel en subtiel bier. Moutige tonen en een lichte hopbitterheid maken dit tot een fijn doordrinkbaar pils.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Krombacher Kellerbier

Krombacher

Krombacher Kellerbier is een troebel en dorstlessend bier met de perfecte balans tussen hoptonen en mout. Een verkwikkend bier met subtiele kruidige tonen.

Kellerbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Krombacher Weizen

Krombacher

Krombacher Weizen is een klassieke Duitse Hefeweizen met een volle, fruitige en natuurlijk smaak. Een verfrissend, troebel bier, een regelrechte dorstlesser waar je graag een tweede van bestelt.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Krombacher Landbier

Krombacher

Krombacher Landbier is een Kellerbier. Het bier heeft een verrassend sterke moutige smaak. De verschillende mouttonen geven dit bier zijn unieke karakter. Opvallend is het aangename zachte mondgevoel.

Kellerbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Krombacher Radler

Krombacher

Krombacher Radler is een alcoholarme Radler. De brouwer gebruikt het zuiverste water en de beste grondstoffen die het Duitse land bieden. Krombacher Radler wordt in Duitsland dan ook als een van de lekkerste Radler bieren beschouwd. Gebrouwen volgens de Duitse zuiverheidsvoorschriften.

Alcoholarm

Aroma
Zoet
Zuur

Drie Duitse Pilseners op een rij

Pils is nog altijd de meest populaire bierstijl. We nemen een steekproef over de grens. Zijn de pilsjes daar een beetje binnen te houden?

Verder lezen

Welke Radlers zijn de lekkerste dorstlessers?

Radlers wie kent ze niet. Bier gemengd met vruchtenlimonade. Fris, zoet en dorstlessend. Welke Radlers zijn nu echt de moeite waard?

Verder lezen