Brouwerij Gebrouwen Door Vrouwen

Ook vrouwen houden zich steeds meer met bieren bezig. Deze bieren zijn gebrouwen door twee Amsterdamse vrouwen. De zussen Do en Tessel brouwen al bier sinds 2013. Zij brouwen vanuit hun eigen smaak. De zussen brouwen bieren die ze zelf lekker vinden maar nog niet zijn tegen gekomen in het kleurrijke bierlandschap. Laat jouw bevindingen weten. Man of vrouw: elke mening telt! Bieren gebrouwen door vrouwen: Gin Weizen, tarwebier, Tricky Tripel, tripel Witte Beer Bloesem Blond Gember Goud

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Gebrouwen door vrouwen bloesem blond

Gebrouwen door Vrouwen Bloesem Blond

6,7
Met de Bloesem Blond heeft Gebrouwen door Vrouwen een fris voorjaarsbier op de markt. In deze Blond is vlierbloesem verwerkt en dat geeft een heerlijke frisse smaak.
Gebrouwen door vrouwen pumpkin party

Pumpkin Party

Pumpkin Party is een bier van Gebrouwen door Vrouwen in samenwerking met Brouwerij Hoop uit Zaandijk. Dit is een pompoen Ale naar Amerikaans voorbeeld. Amberkleurig en gebrouwen uit vier hollandse moutsoorten en vers geroosterde pompoen. Verder proef je tonen van kaneel, steranijs en nootmuskaat. Deze smaken maken dit bier tot een echt herfstbier.
Gebrouwen door vrouwen witte beer

Gebrouwen door Vrouwen Witte Beer

Gebrouwen door Vrouwen Witte Beer is een donker witbier met een winterse kruidenmelange vol steranijs, kardemom en kaneel. Hier blijf je van op temperatuur tijdens barre dagen.
Gebrouwen door vrouwen donker wit

Gebrouwen door Vrouwen Donker Wit

Gebrouwen door Vrouwen Donker Wit is een Dunkelweizen voorzien van de nodige kruidigheid. Aan het bier werd steranijs, kardemom en kaneel toegevoegd. Die combinatie zorgt voor een volle, spannende smaak.
Gebrouwen door vrouwen tricky tripel

Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel

Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel is een zwaar bier gebrouwen met extra veel mout. De smaak is zoet en licht kruidig.
Gebrouwen door vrouwen gember goud

Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud

Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud is een bier met een onmiskenbare gembersmaak. De kruidige tonen nestelen zich op je tong, in je keel en soms zelfs op je lippen. Lekker spicy en toch verfrissend.
Gebrouwen door vrouwen mama mia

Gebrouwen door Vrouwen Mama Mia

Gebrouwen door Vrouwen Mama Mia is een bovengistend verfrissend witbier gebrouwen met sinaasappelschillen. Dit frisse bier is exclusief gebrouwen voor pizzeria Mama Dough.
Gebrouwen door vrouwen gin weizen

Gebrouwen door Vrouwen Gin Weizen

Deze Gin Weizen is een fris witbier van Gebrouwen door Vrouwen. De smaak is zoet en fris door de gebruikte kruiden. Een fijne metgezel op een zonnig terras.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket