Gebrouwen door Vrouwen maakt uniek 0.5% bier

Heb je het gehoord? Gebrouwen door Vrouwen heeft een geweldig nieuw bier gelanceerd: Bloesem Bluf 0.5%! Het is een alcoholarm bier dat perfect past bij de groeiende markt van alcoholvrije dranken. Met 1 op de 15 bieren die nu alcoholvrij zijn, en maar liefst 11% van de speciaal biermarkt met een lager alcoholgehalte, is dit het ideale moment voor Gebrouwen door Vrouwen om hun eigen versie van dit biertype te introduceren - en het heeft zelfs een vrouwelijke touch!

Bloesem Bluf is een alcoholarm Blond bier met een alcoholpercentage van slechts 0,5%. Het recept is gebaseerd op het bekende Bloesem Blond, het meest geliefde bier van deze getalenteerde brouwers. Met zijn vlierbloesemtoets is dit bier echt uniek, want het aanbod van alcoholvrije/alcoholarme Blond bieren is nog erg beperkt. Meestal zie je alcoholvrije Pilsners, Witbieren en IPA's, maar nu hebben we eindelijk een Blond bier om van te genieten.

Wat het nog beter maakt, is dat Bloesem Bluf verpakt is in handige blikjes. Zo kun je het gemakkelijk meenemen naar het park of het strand. Bovendien biedt het blik extra bescherming tegen licht, wat de kwaliteit van het bier ten goede komt. En het beste van alles is dat de blikjes worden ingezameld via Statiegeld Nederland, waardoor het een duurzame keuze is!

Dus, als je wilt genieten van een heerlijk alcoholarm bier en je wilt mengen met de feestvierders, dan is Bloesem Bluf jouw perfecte party partner! Vanaf 12 juni kun je het bestellen in de webshop van Gebrouwen door Vrouwen, bij slijterijen en in de horeca. Mis deze kans niet om van dit unieke bier te genieten. Proost op vernieuwing en een heerlijke smaakervaring!