Gebrouwen door Vrouwen introduceert glutenvrije GoGo Grapefruit Session IPA

1 maart 2024

In de wereld van bierinnovaties waar het lichte en het lekkere elkaar ontmoeten, komt Gebrouwen door Vrouwen met een bruisende nieuwkomer: GoGo Grapefruit. Dit is niet zomaar een bier; het is een verfrissende twist op de traditionele India Pale Ale, die perfect inspeelt op de huidige trend van bieren met een laag alcoholpercentage. Met slechts 3% alcohol is de GoGo Grapefruit de nieuwste toevoeging aan het steeds populairder wordende segment van session IPA's.

De vraag naar lichtere bieren neemt toe, zoals blijkt uit de groei van ruim 70% in 2023 volgens De Nederlandse Brouwers. Gebrouwen door Vrouwen heeft deze trend niet alleen opgemerkt maar er ook op voortgebouwd door de lancering van hun nieuwste brouwsel. De GoGo Grapefruit onderscheidt zich niet alleen door zijn lage alcoholgehalte maar ook door zijn unieke ingrediënten. De toevoeging van grapefruitschillen en de keuze voor de 'El Dorado' hop zorgen voor een onweerstaanbaar fruitig karakter dat liefhebbers van IPA's zeker zal bekoren.

Een interessante wending is dat GoGo Grapefruit glutenvrij is, waarmee Gebrouwen door Vrouwen een nieuwe markt aanboort. Het bier draagt het Crossed Grain keurmerk, een internationaal erkend teken van kwaliteit voor glutenvrije producten. Dit maakt het bier niet alleen een smaakvolle keuze maar ook een toegankelijke optie voor iedereen die gluten vermijdt.

Voor de optimale behoud van hopkwaliteit en het gemak van meenemen, wordt GoGo Grapefruit in blik verpakt. Sinds de invoering van statiegeld is dit niet alleen een duurzamere keuze dan glas, maar het helpt ook de kwaliteit van het bier te bewaren.

Verkrijgbaarheid

Ben jij klaar om deze zomer rolschaatsend door het park te cruisen of los te gaan op de dansvloer van een festival? Zorg dan dat je altijd een blik GoGo Grapefruit bij je hebt. Verkrijgbaar vanaf 1 maart in de webshop van Gebrouwen door Vrouwen, bij Albert Heijn, in slijterijen en in de horeca.