Gebrouwen door Vrouwen en Rock City lanceren Watermelon Squeezer

10 juli 2024

Gebrouwen door Vrouwen heeft samen met Rock City een superleuk nieuw bier gebrouwen: de Watermelon Squeezer. Als grote fans van de Peach Squeezer van Rock City wisten de dames van Gebrouwen door Vrouwen meteen wat ze wilden toen Rock City hen vroeg voor een collab: een variant op dit fantastische recept.

De Watermelon Squeezer is een gedryhopt milkshake wheat beer met een alcoholpercentage van 4,5%. Dit bier zit boordevol watermeloen, wat zorgt voor een romige, zoete én hoppige smaakbeleving. Het is het ultieme zomerbier dat je niet wilt missen!

Release op 18 juli in Amersfoort

Op 18 juli is de grote release van de Watermelon Squeezer in haar geboortestad Amersfoort. Vanaf 17:00 uur staat het bier koud bij Van Zanten. Na de release kun je dit zomerse bier ook proeven in de Gebrouwen door Vrouwen BAR, in de Rock City Brewpub en bij een beperkt aantal horecazaken en slijterijen door heel Nederland.

Online beschikbaar

Kun je niet wachten om de Watermelon Squeezer te proeven? Bestel hem dan in 50cl blikken via de webshop van Gebrouwen door Vrouwen of de webshop van Rock City. Wacht niet te lang, want dit bier is een limited edition!