Brouwerij FlyingDog

Flying Dog is begonnen in 1990 in de wel bekende wintersportplaats Aspen in Colorado. Bij de start van dit bedrijf was het nog een half café, half brouwerij, dat werd al na korte tijd een brouwerij. Daarmee werd Flying Dog de eerste brouwerij in Aspen in 100 jaar. In 1991 werd hun bier genaamd: Doggie Style, bekroond met “The Best Pale Ale in America” award. Dit was alleen nog maar het begin van Flying Dog. Flying Dog staat niet alleen bekend om haar mooie bieren, ook staat ze bekend om de kunst op de etiketten die gemaakt zijn door Ralph Steadman, die ook veel illustreerde voor vele boeken.

Onze topbieren

7,8

Flying Dog Gonzo Imperial Porter

FlyingDog

Flying Dog Gonzo Imperial Porter is een robuust bier. Dat merk je onmiddellijk als je een slok neemt. Stevige smaken van koffie en chocolade vullen je mond. Een toets van vanille geeft van mild tegenwicht. Op dit bier kun je leunen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Flying Dog Dead Rise Old Bay Summer Ale

FlyingDog

Flying Dog Dead Rise Old Bay Summer Ale is een zomers Blond bier. Samen met de specerij-experts van Old Bay heeft Flying Dog die bier ontwikkeld. Het is een eigenzinnig bier met fruitige tonen, citrus en een kruidige afdronk geworden.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Flying Dog The Truth

FlyingDog

Flying Dog The Truth is een bier voor mensen die stevig in hun schoenen staan. Enorme hoeveelheden aromatische hop werden er in de ketels gegooid. Geuren van dennenbossen en veel citrus en vooral ook de scherpe bitterheid gevn deze IPA zijn eigenzinnige karakter.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Pool Hopping Deck Beer

FlyingDog

Pool Hopping Deck Beer is een New England IPA. Een troebel en fruitig bier, dat zowel in bitterheid als alcohol licht is. Lekker om van te genieten tijdens een warme dag.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Flying Dog Easy IPA

FlyingDog

Flying Dog Easy IPA is een soort light-versie van de reguliere IPA. Deze Easy IPA is niet zo heel uitgesproken, maar heeft zeker wel veel smaak. Een prima starter om kennis te maken met deze pittige bierstijl, maar ook voor ervaren IPA-drinkers een fijne doordrinkbare smaakbom.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Flying Dog Snake Dog IPA

FlyingDog

Flying Dog Snake Dog IPA is een India Pale Ale gebrouwen op Amerikaanse leest. Dat wil zeggen boordevol aromatische hoppen, denk vooral aan citrusfruit. En natuurlijk met een flinke dosis bitterheid, zoals je van een echte IPA mag verwachten.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Flying Dog Bloodline Blood Orange Ale

FlyingDog

Flying Dog Bloodline Blood Orange Ale zegt eigenlijk alles. Deze IPA staat bol van het citrusfruit. De geur en smaak van bloedsinaasappelen proef je hier duidelijk in terug, net als grapefruit. De afdronk is stevig bitter.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Flying Dog The Fear

FlyingDog

The Fear van Flying Dog is een Imperial Pumpkin Ale. Dit bier gebrouwen met puree van lokale pompoenen en heel wat smaakvolle kruiden. De aroma's en smaken doen je denken aan pompoentaart!

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle