Brouwerij FlyingDog

Flying Dog is begonnen in 1990 in de wel bekende wintersportplaats Aspen in Colorado. Bij de start van dit bedrijf was het nog een half café, half brouwerij, dat werd al na korte tijd een brouwerij. Daarmee werd Flying Dog de eerste brouwerij in Aspen in 100 jaar. In 1991 werd hun bier genaamd: Doggie Style, bekroond met “The Best Pale Ale in America” award. Dit was alleen nog maar het begin van Flying Dog. Flying Dog staat niet alleen bekend om haar mooie bieren, ook staat ze bekend om de kunst op de etiketten die gemaakt zijn door Ralph Steadman, die ook veel illustreerde voor vele boeken.

Bieren (14)

Sorteer op
  Score Category Naam
Flying dog gonzo imperial porter

Flying Dog Gonzo Imperial Porter

7,7
Flying Dog Gonzo Imperial Porter is een robuust bier. Dat merk je onmiddellijk als je een slok neemt. Stevige smaken van koffie en chocolade vullen je mond. Een toets van vanille geeft van mild tegenwicht. Op dit bier kun je leunen.
Flying dog the truth

Flying Dog The Truth

7,7
Flying Dog The Truth is een bier voor mensen die stevig in hun schoenen staan. Enorme hoeveelheden aromatische hop werden er in de ketels gegooid. Geuren van dennenbossen en veel citrus en vooral ook de scherpe bitterheid gevn deze IPA zijn eigenzinnige karakter.
Flying dog snake dog ipa

Flying Dog Snake Dog IPA

7,7
Flying Dog Snake Dog IPA is een India Pale Ale gebrouwen op Amerikaanse leest. Dat wil zeggen boordevol aromatische hoppen, denk vooral aan citrusfruit. En natuurlijk met een flinke dosis bitterheid, zoals je van een echte IPA mag verwachten.
Flyig dog bloodline blood orang ale

Flying Dog Bloodline Blood Orange Ale

6,8
Flying Dog Bloodline Blood Orange Ale zegt eigenlijk alles. Deze IPA staat bol van het citrusfruit. De geur en smaak van bloedsinaasappelen proef je hier duidelijk in terug, net als grapefruit. De afdronk is stevig bitter.
Flying dog raging bitch

Raging Bitch

5,8
Flying Dog Raging Bitch is een India Pale Ale met een stevige hoeveelheid alcohol. Deze IPA wordt wereldwijd zeer gewaardeerd vanwege zijn aroma's en zijn lange stevige bittere afdronk.
Flying dog k9

Flying Dog K9 Winter Warmer

K9 van Flying Dog wordt ieder jaar vernieuwd gebrouwen. De smaak kan dan ook ieder jaar wel iets verschillen. De 2017 editie is gebrouwen met kardemon, vanille en chocolade.
Flying dog smoked belgian stout

Flying Dog Smoked Belgian Stout

Flying Dog Smoked Belgian Stout is even wat anders dan een reguliere Stout. Dit donkere bier bevat aroma's van geroosterde mouten en chocolade, maar meest kenmerkend is toch wel een de rooksmaak. Dit is iets bijzonders, dat je geproefd moet hebben.
Flying dog tropical bitch

Flying Dog Tropical Bitch

Flying Dog Tropical Bitch is een twist op de wereldberoemde Raging Bitch. Dit laatste bier werd gebrouwen ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan. De Tropical Bitch zag het levenslicht op de 25ste verjaardag van de Amerikaanse brouwerij. De Tropical Bitch zit vol met tropisch fruit, zoals ananas, passievrucht en mango.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket