Brouwerij de Toekomst

Martijn de Jong is het gezicht van Brouwerij De Toekomst uit het Brabantse Fijnaart. Martijn studeerde Chemische Technologie en heeft een enorme passie voor speciaalbier. De kennis over de processen en de liefde voor bier vinden hun weg in de bierbrouwerij. Martijn heeft onder meer de volgende bieren gebrouwen: De Toekomst IPA, De Toekomst Blond, De Toekomst Dubbel en de Toekomst Tripel. Wie weet wat daar in de toekomst nog meer bij gaat komen?!

Onze topbieren

8,5

De Toekomst Dubbel Eisbock Barrel Aged

Brouwerij de Toekomst

De Toekomst Dubbel Eisbock Barrel Aged is een Eisbock. Het bier heeft 5 maanden gelegen op een Bourbon Jim Beam vat.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

De Toekomst Dubbel

Brouwerij de Toekomst

De Toekomst Dubbel is een donker bier met een duidelijk moutprofiel. Je proeft de aroma's van gebrande mout. Denk aan toast, karamel en een vleugje chocolade.

Dubbel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Naeckt in het nieuw

Met de lancering van een geheel nieuwe huisstijl stapt Naeckte Brouwers vol vertrouwen de toekomst in als een biologische brouwerij.

Verder lezen

Davo Bieren 10 jaar

Davo Bieren bestaat deze maand precies tien jaar. Er is een speciale bierbox ontwikkeld en de brouwerij maakt de toekomstplannen bekend.

Verder lezen

Bierista schoolt bierambassadeurs van de toekomst

Bierista heeft het keuzedeel Bierkennis ontwikkeld voor het middelbaar beroepsonderwijs. Hiermee worden de bierambassadeurs van de toekomst geschoold.

Verder lezen

Nieuwe gezichten in Nederlands MT bij Royal Swinkels Family Brewers

Bij Royal Swinkels Family Brewers hebben ze de blik op de toekomst gericht. Vandaar twee nieuwe gezichten in het Nederlandse MT.

Verder lezen