Naeckt in het nieuw

15 april 2024

Bij Naeckte Brouwers, bekend om hun ambachtelijke, prijswinnende bieren, breekt een nieuw hoofdstuk aan. De brouwerij, die al jaren hoge ogen gooit met hun traditionele bierstijlen, heeft onlangs een spannende transformatie ondergaan. Met de lancering van een geheel nieuwe huisstijl stapt Naeckte Brouwers vol vertrouwen de toekomst in als een biologische brouwerij.

De sprankelende nieuwe look van Naeckte Brouwers zet niet alleen hun evolutionaire stap in de schijnwerpers, maar benadrukt ook hun groene en biologische ambities. De frisse huisstijl, die perfect past bij de groei en bloei die de brouwerij heeft meegemaakt, symboliseert een harmonieuze dans tussen eerbied voor de traditie en een blik op de toekomst.

Michel Lagrand, van Naeckte Brouwers, is zichtbaar enthousiast over deze nieuwe fase. "De onthulling van onze nieuwe huisstijl markeert een belangrijke mijlpaal voor ons. Het symboliseert niet alleen onze groei als brouwerij, maar onderstreept ook onze toewijding aan het produceren van hoogwaardige, biologische bieren. Wij zijn enorm trots op onze bijdrage aan de verduurzaming van de bierindustrie en kijken ernaar uit om onze vernieuwde identiteit met iedereen te delen."

De nieuwe huisstijl zal binnenkort op alle fronten zichtbaar zijn. Van vernieuwde etiketten op alle bieren tot een update van de online platformen en marketingmaterialen, alles krijgt een fris en groen tintje. 

Voor de liefhebbers van Naeckte Brouwers en nieuwe ontdekkers is dit het perfecte moment om (opnieuw) kennis te maken met de bieren die nu niet alleen de smaakpapillen, maar ook het hart veroveren met hun biologische belofte. Proost op een groene toekomst!