Brouwerij De Naeckte Brouwers

Bierbrouwerij De Naeckte Brouwers is in 2013 in Amstelveen opgericht. Als je een bezoekje brengt aan deze brouwers hoef je niet bang te zijn, Naeckt staat voor het eerlijk en puur brouwen van bier. De bieren van de Naeckte Brouwers zijn uitgebalanceerd met gebruik van puur natuurlijke ingrediënten, bescheiden maar toch geraffineerd.

Sinds november 2017 hebben de Naeckte Brouwers ook een eigen proeflokaal in de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg in Amstelveen en kun je de bieren dus ook in hun natuurlijke habitat proeven! In deze sfeervolle kerk uit 1927 gaan zijn de brouwers een samenwerking aangegaan met Heem Locatieverhuur en ANNA proeflokaal om een unieke ontmoetingsplek voor iedereen te creëren met een mooie mix van maatschappelijke en culturele activiteiten. Een ruimte voor een brouwerij, proeflokaal met Naeckte Brouwers bier en (lokaal) lekkers, expositieruimte voor (lokale/startende) kunstenaars, muziek- en theaterpodium en zaalverhuur. Er zit dus nog genoeg in het vat voor deze Amstelveense brouwerij!

Onze topbieren

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Naeckte Brouwers Tien Kilchoman Islay Vatgerijpt

De Naeckte Brouwers

Dit bier is gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij en heeft acht maanden gerust op een Kilchoman Islay eikenhouten vat, waardoor kenmerken van de whisky terugkomen in de smaak. Dit bier is zeer geschikt om te bewaren, mits je jezelf kunt beheersen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Naeckte Brouwers Grand Cru 2020

De Naeckte Brouwers

Naeckte Brouwers Grand Cru 2020 is Quadrupel. De basis van het bier is de prijswinnende Naeckte Non. Het verschil schuilt in dat er meer karamelmouten zijn toegevoegd en het alcoholpercentage hoger is.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Naeckte Brouwers Tien Hennessy Vatgerijpt

De Naeckte Brouwers

Dit bier is gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij en heeft acht maanden gerust op Hennessy VS eikenhouten vat, waardoor kenmerken van de cognac in de smaak terugkomen. Dit bier is zeer geschikt om te bewaren, mits je jezelf kunt beheersen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Naeckte Brouwers Leprechaun

De Naeckte Brouwers

Leprechaun van De Naeckte Brouwers is een Imperial Stout. Dit zwarte bier zit vol graan. Tonen van chocola, koffie, karamel en een aangename bitterheid van de zwarte mouten. In de verte wat lichte kers-, rozijnen en citrustonen gecombineerd met vlagen van een rokerig houtvuur. Intens & Uitdagend!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

7,9

De Naeckte Brouwers Elser

De Naeckte Brouwers

Elser van De Naeckte Brouwers is een spannend en smaakvol Kuitbier. Dit bier heeft tonen van vers gras en vers en fris citrusfruit. Een smaakvolle dorstlesser, waar je makkelijk een tweede glas van bestelt.

Specialiteiten

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Naeckte Brouwers Tien Panama Rum Vatgerijpt

De Naeckte Brouwers

Dit bier is gebrouwen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij en heeft acht maanden gerust op een Panama rum eikenhouten vat, waardoor kenmerken van de rum in de smaak terugkomen. Dit bier is zeer geschikt om te bewaren, mits je jezelf kunt beheersen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Naeckte Brouwers neemt aandeel in Pontus Brewing

De Naeckte Brouwers neemt een aandeel van 50% in de brouwerij en verstevigen daarmee het fundament van Pontus.

Verder lezen

De Naeckte Brouwers presenteert het Festival des Saisons 2019

Op zaterdag 11 mei organiseert De Naeckte Brouwers een bierfestival in Amstelveen ter ere van de Saisons.

Verder lezen