Brouwerij De Naeckte Brouwers

Bierbrouwerij De Naeckte Brouwers is in 2013 in Amstelveen opgericht. Als je een bezoekje brengt aan deze brouwers hoef je niet bang te zijn, Naeckt staat voor het eerlijk en puur brouwen van bier. De bieren van de Naeckte Brouwers zijn uitgebalanceerd met gebruik van puur natuurlijke ingrediënten, bescheiden maar toch geraffineerd.

Sinds november 2017 hebben de Naeckte Brouwers ook een eigen proeflokaal in de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg in Amstelveen en kun je de bieren dus ook in hun natuurlijke habitat proeven! In deze sfeervolle kerk uit 1927 gaan zijn de brouwers een samenwerking aangegaan met Heem Locatieverhuur en ANNA proeflokaal om een unieke ontmoetingsplek voor iedereen te creëren met een mooie mix van maatschappelijke en culturele activiteiten. Een ruimte voor een brouwerij, proeflokaal met Naeckte Brouwers bier en (lokaal) lekkers, expositieruimte voor (lokale/startende) kunstenaars, muziek- en theaterpodium en zaalverhuur. Er zit dus nog genoeg in het vat voor deze Amstelveense brouwerij!

Bieren (6)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

Naeckte Brouwers Zwerveling

Zwerveling van De Naeckte Brouwers is een Pale Ale gebrouwen naar Amerikaans voorbeeld. Dit Blonde bier is gebrouwen met Hollands water, Belgische mouten, zachte bitter van Duitse hop en fruitigheid van Amerikaanse aroma hop. Een mengelmoes, die zwerveling!
Bierflesje

Naeckte Brouwers Leprechaun

Leprechaun van De Naeckte Brouwers is een Imperial Stout. Dit zwarte bier zit vol graan. Tonen van chocola, koffie, karamel en een aangename bitterheid van de zwarte mouten. In de verte wat lichte kers-, rozijnen en citrustonen gecombineerd met vlagen van een rokerig houtvuur. Intens & Uitdagend!
Bierflesje

Naeckte Brouwers Elegast

Elegast van De Naeckte Brouwers is een Quadrupel. Het is een koperkleurig zwaar abdijbier gebrouwen naar Belgisch voorbeeld. Granige aroma's en een licht bittere smaak met tonen van karamel en een aangename alcoholwarmte.
Bierflesje

Naeckte Brouwers Nimf

Nimf van de Naeckte Brouwers is een Tripel. Het bier is op traditionele wijze gebrouwen en heeft en goudgele kleur. Een fris kruidige afdronk en bloemige citrustonen geven krijgt dit bier een eigentijds karakter. Dit bier wordt puur natuur gebrouwen met water, gerstemout, hopbloemen, suiker en gist.
Bierflesje

Naeckte Brouwers Naeckte Non

Naeckte Non van de Naeckte Brouwers is een donker bier geïnspireerd op de klassieke Belgische abdijbieren. Dit bier is gebrouwen in de traditionele stijl van een Dubbel met enkel gebruik van water, gerstemout, hopbloemen, suiker en gist. Granige aroma's en is zacht tonen van karamel met een lichte bitterzoete afdronk.
Bierflesje

De Naeckte Brouwers Elser

Elser van De Naeckte Brouwers is een spannend en smaakvol Kuitbier. Dit bier heeft tonen van vers gras en vers en fris citrusfruit. Een smaakvolle dorstlesser, waar je makkelijk een tweede glas van bestelt.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket