Brouwerij Brooklyn Brewery

In 1984 hebben Steve Hindy en Tom Potter de Brooklyn Brewery opgericht in Steve zijn huis. Het logo van de brouwerij is ontworpen door Milton Glaser. Steve en Tom hebben altijd al groot gedacht. Toen ze erachter kwamen dat grote distributeurs bestuurd werden door grote brouwerijen, zijn de twee zelf ook distributie begonnen. In 1994 hebben ze de zeer bekende brouwmeester Garrett Oliver bij het bedrijf genomen, waarna het bedrijf nog veel sterker werd. In 2003 besloot Brooklyn Breweries dat ze genoeg produceerden om op grote schaal te distribueren en dat is vandaag de dag een feit geworden.

Onze topbieren

8,3

Brooklyn Intensified BA Coffee Porter

Brooklyn Brewery

Brooklyn Intensified BA Coffee Porter is een geweldige smaakexplosie vol chocolade en vooral ook koffie. Niet alleen zijn koffiebonen gebruikt tijdens het brouwproces. Dit bier heeft ook mogen rijpen op Kentucky Bourbon-vaten. Over smaak gesproken!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

Beste Bier
7,6

Brooklyn East IPA

Brooklyn Brewery

Brooklyn East IPA is een gebalanceerde India Pale Ale. Het is het beste van de Britse IPA's samengebracht aan de oostkust van de Verenigde Staten. Mooi samenspel tussen mout en hop.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Brooklyn Sorachi Ace

Brooklyn Brewery

Brooklyn Sorachi Ace laat de zon schijnen in je glas. Zo vol van smaak dankzij de krachtige aroma's van de Sorachi Ace-hop. Deze Saison is bijzonder lekker bij onder meer geitenkaas.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Brooklyn Lager

Brooklyn Brewery

Brooklyn Lager is wat meer gekleurd dan een gewone pilsener. Dit is dan ook geen gewone pilsner. Het is een Lager met vijf verschillende hopsoorten. Dit is een uiterst smaakvol bier voor als je eens wat anders wilt dan zo maar een pilsje.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Brooklyn Brewery Bel Air Sour

Brooklyn Brewery

Brooklyn Brewery Bel Air Sour is een verrassend bier met frisse zure tonen en een goed gevulde cocktail van tropisch fruit. De droge afdronk is fris en fruitig.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Post Road Pumpkin Ale

Brooklyn Brewery

Post Road Pumpkin Ale van Brooklyn Brewery is een zeer gewaardeerde pompoenbier. Dit bier in de Amerikaanse Ale stijl brengt een warm aroma met biscuitachtige tonen en een volle finish. Er gaan tientallen kilo’s pompoenen in één batch van de Post Road Pumpkin Ale, vandaar ook het warme aroma. Samen met de tonen van nootmuskaat gaat dit bier goed met een traditioneel Amerikaans herfstgerechten als geroosterde kalkoen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25