Brouwerij Braxzz

Braxxz is een bierbrouwerij uit Amsterdam met een internationaal team en internationale ambities! De brouwerij heeft voor ogen de lekkerste laag-alcoholische en alcoholvrije bieren ter wereld te brouwen en dit overal aan de man te brengen! De naam van deze brouwerij is afkomstig van het woord 'Braxiator', het middeleeuwse woord voor bierbrouwer!

Onze topbieren

6,8

Braxzz Orange IPA

Braxzz

Braxzz Orange IPA heeft - zoals de naam al doet vermoeden - veel aroma's van citrusfruit. Vooral de sinaasappel stuift je glas uit. Deze IPA met slechts 0,2% alcohol is zeer geschikt voor op het terras of voor tijdens de barbecue. Door het extreem lage alcoholpercentage is vrijwel elk moment een Braxzz-moment.

Alcoholarm

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Braxzz Porter

Braxzz

Braxzz Non-Alcoholic Porter is de eerste alcoholvrije porter ter wereld. Dit donkere bier heeft een moutige aroma's in zich. De smaak doet je vooral denken een koffie en chocolade met subtiele hinten van karamel.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Braxzz Rebel IPA

Braxzz

Braxzz Rebel IPA is een India Pale Ale met slechts 0,2% alcohol. Ondanks dit lage percentage zit dit bier boordevol smaak met aroma's die doen denken aan bloemen en fruit. Ook de karaktervolle bitterheid ontbreekt niet bij deze IPA.

Alcoholarm

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Braxzz Tripel

Braxzz

Braxzz Tripel is een low alcoholica bier met slechts 0,2% alcohol. In het buitenland noemen ze dit een alcoholvrij bier; in Nederland - omdat het meer heeft dan 0,1% alcohol, heet het een alcoholarm bier. De Braxxz Tripel heeft de smaak van een klassieke Belgische tripel - krachtig, zoet en fruitig met een bittertje in de afdronk. Deze low alcoholic tripel was in 2018 een wereldprimeur voor Braxzz!

Alcoholarm

Zoet
Zuur
Bitter

Braxzz Session IPA

Braxzz

Braxzz Session IPA is door zijn extreem lage alcoholpercentage van 0,2% een bier dat geschikt is voor de hele dag. Dit alcoholarme bier heeft aroma's van bloemen en citrusfruit. Een smaakvolle dorstlesser met een karaktervolle finish.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Braxzz Barrelled Bock

Braxzz

Braxzz Barrelled Bock is een alcoholvrij Bockbier. De Amsterdamse brouwers hadden hier in 2018 wederom een wereldprimeur in handen doordat dit bier volledig alcoholvrij is. In het bier herken je tonen van gedroogd fruit, honing en hinten van eikenhout en bourbon.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Braxzz timmert lekker aan de weg met alcoholvrije bieren

Brouwerij Braxzz maakt naam met bijzondere alcoholvrije bieren. Niet alleen in ons land, maar zeker ook over de grens.

Verder lezen