Brouwerij Cervezas La Virgen

Onze topbieren

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

La Virgen Campo

Cervezas La Virgen

La Virgen Campo is een Vienna Lager. De brouwerij heeft een eigen twist gegeven aan de Weense Lager bierstijl. Campo is gebrouwen met royale hoeveelheden Spaanse tijm en citroenen en daarna heeft het bier 6 weken liggen rijpen.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

La Virgen Cachete

Cervezas La Virgen

La Virgen Cachete is een fruitig en zeer toegankelijk Weizen. Het is een prachtig klassieke Hefeweizen, zoals elke Duitse brouwerij die graag zou willen brouwen, troebel goud met veel zachte mout. En misschien rook je de fruitige aroma’s al bij het openen... Cachette is inderdaad boordevol fruit! Ruik je de perzik? Deze Hefeweizen is zowel fruitig als bijna zoet – het doet zelfs denken aan snoep door de overdaad aan perzik en andere tropische hop bij het brouwen. In de mond heeft komt deze fruitige en licht zoete kant terug met een beetje bitterheid. Onze Spaanse brouwers hebben ook het Duitse karakter van de Hefeweizen gerespecteerd door het spelen met kruidige noten. Typisch is de combinatie van banaan met kruidnagel. Bij bier denk je aan bitter maar La Virgen treedt met Cachette ver buiten de gebaande paden in de wereld van het Craft Beer. Cachette smaakt als een verrukkelijke zomerse vrucht.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Rauchbier Maibock

Cervezas La Virgen

Rauchbier Maibock is een gerookt, moutig en licht zoet blond bier. Terwijl Rauchbier gewoonlijk een Dunkel of Märzen als basis heeft, wordt hier Maibock gebruikt, een bleek bier van lage gisting, waardoor het gemakkelijker te drinken is.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

La Virgen Porter Solera

Cervezas La Virgen

La Virgen Porter Solera is een donkere porter van de Spaanse brouwerij La Virgen in Madrid. Dit bier is gerijpt op Brandy Solera Gran Reserva vaten, en is niet compleet donker maar heeft een rode toon. Licht geroosterde aroma's in de neus en getoast in de smaak.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,7

La Virgen Pura de Pino

Cervezas La Virgen

La Virgen Pura de Pino is een frisse Vienna Lager met een zeer fruitige afdronk. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6%.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Cerveza Jamonera

Cervezas La Virgen

Cerveza Jamonera is een Amber Ale. Fris bier met moutige tonen, een medium bitterheid. Elegant en smaakvol.

Amber

Aroma
Zoet
Bitter

Toon alle