Hé pannenkoek, het is BierButler Friday

8 januari 2021
Vrijdag is het BierButler Friday bij Bierista. Elke vrijdag bieden we je lekkere inspiratie om goed het weekend in te gaan. Dat doen we aan de hand van onze BierButler-app die je gratis kunt downloaden.

Ronald van de Streek van vandeStreek bier uit Utrecht wees op een heerlijk recept: een Okonomiyaki pannenkoek. Spreek dat maar een uit na drie glazen Turf 'n Surf. Dit is een hartige Japanse pannenkoek. Het recept is van kookboekenschrijfster Mascha Lammes. Het recept is eenvoudig te maken en wordt stap-voor-stap beschreven op de site van vandeStreek. Voor de ingrediënten moet je wel even langs de toko, maar dan wordt het ook smullen geblazen! En wat drink je daar dan bij?! Ronald van de Streek gaat voor de Playground non-alcoholic IPA. "Het is per slot van rekening Delicious Dry January!"

BierButler

In de BierButler app vind je volop inspiratie in de vorm van bier-spijs combinaties. De app helpt je om heel simpel een bier aan een gerecht te koppelen. Zo heb je altijd je eigen biersommelier in je broekzak. Check ook de Facebook-pagina van de BierButler. Hier vind je op BierButler Friday hele fijne inspiratie voor het weekend. Vandaag bijvoorbeeld ham-kaas rolls met daarbij de alcoholarme Insel-Brauerei Skippers, die al tijden hoog genoteerd staat in de Top 10 Beste Alcoholvrije Bieren.

Blijf op de hoogte