Grolsch Weizen 0.0% nieuw in Alcoholvrij Top 10

29 augustus 2020
Het zomerse weer van de afgelopen periode heeft geleid tot een ware stortvloed aan expert-reviews van echte dorstlessers. Grolsch Weizen 0.0 bleek erg in trek en werd ook gemiddeld ook hoog gewaardeerd. Vandaar dat dit bier nu hoog is terug te vinden in de Alcoholvrij Top 10.

De Top10 Alcoholvrij Bier is een van de meest geraadpleegde toplijsten van Bierista. Het onderstreept nog maar eens hoe populair alcoholvrij bier is geworden. Dat komt omdat de kwaliteit van de bieren sterk is verbeterd en de verscheidenheid is toegenomen. Logisch dat er niet alleen alcoholvrije Pilseners in deze ranglijst staan.

Grolsch Weizen 0.0

De lijst wordt al geruime tijd aangevoerd door Weihenstephaner Hefeweissbier Alkoholfrei. Dit bier wordt door Bierista's gemiddeld beoordeeld met een 7,5. Deze Duitse topper wordt nu op de hielen gezeten door de Grolsch Weizen 0.0. "Een heerlijke Weizen zonder alcohol", "Lekker fris en fruitig", "Een smakelijke dorstlesser". Zo wordt dit alcoholvrije bier omschreven.

Hertog Jan 0.0

In de Top 10 staan natuurlijk ook alcoholvrije Pilseners. Hertog Jan 0.0 en voormalig koploper Jever Fun zijn voorbeelden. Ook vind je meer hoppige bieren in de lijst, zoals de vandeStreek bier Playground non-alcoholic IPA en de Bavaria 0.0 IPA.

Bierista Bieropleiding

Wil je ook je stem laten horen? Volg dan de Bierista Bieropleiding en haal je bierdiploma. In deze e-learning doe je heel veel bierkennis op en je krijgt een XL Bierpack gratis thuis gestuurd. Je leert bier proeven en je ervaart hoe je expert-reviews schrijft. Meld je nu aan, krijg tijdelijk 20% korting met de code BIER20 en maak ook nog eens kans op een van de SUB thuistaps.