Bierpack vol winnaars

29 april 2022
Ken je dat gevoel? Je staat voor een bierschap en door de enorme hoeveelheid bieren krijg je acuut keuzestress. Je bent niet de enige. Met jou zijn er velen. Bierista neemt je bij de hand en heeft een bierpack voor je klaar staan met louter en alleen prijswinnende bieren!

Deze week werden de winnaars bekend van de Dutch Beer Challenge. Je hebt de lijst vast al gezien en daar ben je een hoop bekende en waarschijnlijk ook een aantal onbekende bieren tegengekomen. De bierspecialisten van Bierista hebben uit al deze winnaars een lekker pakket voor je samengesteld. Bestel dit pack nu voor slechts € 34,95 en jij bent de komende tijd verzekerd van een goed glas bier!

Bierpack

Op de bestelpagina vind je het exacte overzicht van de inhoud van het pack. Dat gaat van Vrijwit van Brouwerij 't IJ tot en met de parel uit het trappistenklooster in Berkel-Enschot, de La Trappe Quadrupel met liefst 10%. Maar dat is niet het enige. Dikke Lul 3 Bier van Uiltje Brewing Company is lekker fris en hoppig. Wat steviger is de Texels Tripel. Ken jij Rhodesian van Brouwerij Frontaal al en de Nina's Black Metal Bdipa van Muifelbrouwerij? Breugem scoorde een medaille met High Five en die Tripel vind je ook terug in het bierpakket.

Al deze prachtige bieren - allemaal van Nederlandse brouwerijen - vind je in het speciale DBC Medal Bierpack. Twaalf prijswinnende bieren voor slechts € 34,95 (ecxl. bezorgkosten). Dat wordt genieten. Bestel nu en geniet van al dat moois gebrouwen op eigen bodem. Cheers!