Abonneer je op de bieren uit De Proeftuin van Hertog Jan

5 december 2022

De brouwers van Hertog Jan brouwen regelmatig experimentele bieren met nieuwe smaken. Tot dusver bleven deze bieren binnen de muren van de brouwerij. “Zonde”, dachten ze bij Hertog Jan. Daarom is er nu een uniek abonnement. 

Het abonnement op de experimentele bieren heet - hoe toepasselijk - De Proeftuin. Als lid van De Proeftuin ontvang je vier keer per jaar drie kruiken met nooit eerder verschenen speciaalbieren, brouw- en smaaknotities van de brouwers en je kunt je persoonlijke feedback kwijt richting de makers.

Kijkje in de ketels

Micha Peute, brouwer bij Hertog Jan is blij dat op deze manier bijzondere speciaalbieren rechtstreeks uit de brouwerij gedeeld kunnen worden met de liefhebbers van Hertog Jan. “Met het bierabonnement De Proeftuin geven we de bierliefhebbers een kijkje in onze ketels en krijgen ze onder andere toegang tot deze unieke speciaalbieren. En natuurlijk zijn we erg benieuwd naar hun mening over de smaak.”

Hertog Jan Grand Prestige

Behalve De Proeftuin verkent Hertog Jan twee andere bierabonnementsservices, die volgend jaar verkrijgbaar zijn. Hiermee speelt Hertog Jan in op de populariteit van Hertog Jan Grand Prestige en seizoensbieren als Hertog Jan Lentebock, Hertog Jan Weizener, Hertog Jan Bockbier en Hertog Jan Winterbier.

Gelimiteerde oplage

De Proeftuin is een exclusief lidmaatschap, waarvan er voorlopig slechts 10.000 van beschikbaar zijn. Abonnees ontvangen elk kwartaal een pakket met drie kruiken van 50 centiliter met daarin de nieuwste brouwsels. Leden krijgen daarnaast ook berichten van brouwers, een uniek kijkje achter de schermen en een ledenpas. Ook is het mogelijk om De Proeftuin cadeau te doen en zo iemand een jaar lang te verrassen met de nieuwste innovaties van de brouwers.

Het exclusieve abonnement is alleen verkrijgbaar via de online brouwerijwinkel. De prijs van een abonnement is € 130 per jaar of € 35 per kwartaal, inclusief verzending.