steven felleman Soest, Nederland

Bierista - 1 Badge - 2540 Biercoins - 3 Reviews - #bedanktSteven
Bierista Bierdiploma

Review badges 3 reviews

Expert (10+ reviews)
Inspirator (100+ reviews)
Mentor (500+ reviews)
BierBaas (1000+ reviews)
7,5

"ik vind dit een lekker biertje waar bij duidelijke aroma's zijn waar te nemen zo wel bij het ruiken als het proeven. de kleur vind ik prachtig. ik vind dit echt een biertje voor op een mooie warmen zomer dag. "

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

5,3 Zicht een mooi bier rood van kleur licht mistig van helderheid. het bier heeft bijna geen schuim kraag die ingezakt is, maar wel mooi wit is van kleur en fijn van structuur is.

7,4 Neus ik neem duidelijk zuren en kruidige aroma's waar erg lekker en aangenaam. ook frisse tonen neem ik waar maar wel licht.

8,0 Smaak tijdens het proeven van het biertje proef ik duidelijk een zuurtje en een zoetje van kersen. het bier heeft een mooi mond gevoel, fris en bruisend is het mondgevoel bij het drinken van dit biertje. dit bier heeft een duidelijke na smaak met geen bittere smaak maar de eerdere aroma's blijven wel lang hangen.

Spijssuggestie dit biertje kan je goed drinken bij het eten van lichten kazen en wit vis. ook vind ik dat dit bier goed te drinken is bij het eten van een salade of een kip gerechten.

7,9

"Ik vind dit een lekker biertje die er mooi uit ziet in het glas. Het heeft een sterke geur waardoor ik goed aroma's kan waarnemen. ik kon alleen geen specifieke aroma's herkennen persoonlijk bij het ruiken en proeven van het bier, maar dat neemt niet weg dat ik het een smaakvol biertje vind. "

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,6 Zicht een mooi bier op het eerste gezicht met een amber kleur. je kan er niet goed door heen kijken om dat het bier mistig is. het biertje heeft een medium en stabiele schuimlaag met een grove schuimstructuur en met een gebroken witte kleur.

7,6 Neus ik neem zoete, kruidige en frisse geuren waar. deze zijn goed waar te nemen doordat het bier sterke geuren afgeeft. Ik neem geen specifieke aroma's waar.

8,0 Smaak het biertje heeft een soepel mond gevoel bij het drinken, en het geeft een intens bruissend en prikkelend gevoel in mijn mond. ik proef zure , frisse en zoete aroma's. Ik kan geen specifieke aroma's herkennen. het biertje heeft geen bittere nasmaak en de smaak blijft niet lang hangen in de mond.

Spijssuggestie ik zou dit biertje aanbevelen om te drinken bij een borrelplank. bijvoorbeeld een kaas plank of een charcuterieplank.

6,0

"ik vind het een fris biertje met zachte smaak en geur. het heeft een fijn mondgevoel. en zijn niet veel aroma's te ruiken of te proeven. het heeft een mooie kleur. "

Review : Steenbrugge Wit
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Dit bier heeft een strogele kleur die mistig er uit ziet. Hij heeft een medium schuimlaag met een fijne structuur en een wit kleurige stabiele schuimstabiliteit.

4,8 Neus Dit bier heeft een licht scherpe en kruidige geur waarbij niet veel speciale aroma's te herkennen zijn

5,2 Smaak Dit bier geeft een prikkelend mondgevoel . de body van het bier is dun en niet plakkerig. een frisse smaak waar bijna geen aroma's in terug te vinden zijn. wel proef ik een licht zoetje en is hij lekker fris in de mond.

Spijssuggestie ik vind dat dat dit bier goed te paren is met een vis of groentegerecht en bij een salade.