Sem Vleeming Druten, Nederland

Bierista - 2 Badges - 2590 Biercoins - 3 Reviews - #bedanktSem
Bierista Bierdiploma
Badge Hertog Jan Vatgerijpt

Review badges 3 reviews

Expert (10+ reviews)
Inspirator (100+ reviews)
Mentor (500+ reviews)
BierBaas (1000+ reviews)
7,0

"Een lekkere Lambik! Eerder heb ik de kriek versie geproeft, moet zeggen dat ik deze beter vond (8) -> deze is zeker niet verkeerd! Je proeft duidelijk de raspberry en de cherry, de zure nasmaak is duidelijk aanwezig en hij heeft een heftige impact in de mond."

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht De zicht is prima, een klein beetje troebel en waterig tegelijkertijd. Je ziet duidelijk de koolzuur, moet zeggen dat ik dat best jammer vind.. de kleur is een beetje oranje achtig, een beetje erg naar de “geuze” kant. Dit had iets sterker gemogen

6,5 Neus Hij ruikt zuur, je ruikt niet echt de verschillende ingrediënten zoals de raspberry en cherries.. beetje tegenvallend maar wel oké.

7,5 Smaak De smaak is een explosie in je mond! De zurigheid neemt snel het voortouw maar aan de nasmaak proefde je de raspberry en cherry. Het is hoe een lambiek hoort te zijn, verder niet hele speciale kenmerken..

Spijssuggestie Een goed gekruid gerecht past hierbij.

9,0

"Een super goede stout weer, hebben ze ontzettend goed gedaan. Ik heb dit bier ingediend als een nieuwe van puhaste: deze stond er niet in, maar zodra hij geaccepteerd word verplaats ik hem daar naartoe!"

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,5 Zicht Ondoorzichtig zwart, zoals een stout moet zijn. Wel zie je de koolzuurbelletjes en de nagisting. De nagisting zelf is natuurlijk niet erg, heb het zelf meegeschonken.

9,5 Neus Hij ruikt fantastisch, je ruikt de koffie en de bourbon goed en de geur is erg duidelijk.

9,0 Smaak Je proeft duidelijk de koffie en de smaak blijft super hangen. Je proeft heel duidelijk de bourbon en je merkt zeker dat er 15% alcohol bij te pas is. Miss zelfs iets teveel.. anders was ie nog beter geweest.

Spijssuggestie Een dessert ijs met koffie/kaneel passen hier perfect bij en stimuleren mekaar

8,0

"De Bison in The Barrel Room Porter is een porter die zich onderscheid van anderen. Je kan uitstekend proeven dat deze is gebrouwen op Apple Brandy vaten en geeft er ook een erg goede nasmaak van. "

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

9,0 Zicht Hij was donker maar niet volledig ondoorzichtig. je kon duidelijk zien dat dit geen dikke porter was en goed en makkelijk door het glas bewoog.

7,0 Neus Je rook zeker de alcohol en de porter zelf en hij rook ook ontzettend zoet. Wel vond ik het een vreemde geur van apple brandy, het was aanwezig maar het leek zo ontzettend sterk dat je bijna zou denken dat je een glas zelf ervan voor je neus hebt.

8,0 Smaak De smaak was erg goed in de mond, precies zoals een porter moet zijn. Wel vond ik dat hij een tikkie teveel weghad van de apple brandy. Als dat minder zou zijn zou die nog beter zijn. Hij had een mooie zachte afdronk met een goede nasmaak. Kaneel kwam er in terug met een beetje spice en appel.

Spijssuggestie Dit is een uitstekend bier om te drinken bij een goede steak of een heerlijk dessert.