7,4

Gulpener Barrel Aged Gulle Tinus Editie 2021

Gulpener Bierbrouwerij (79)

Vries-gedestileerde Wintervrund, 12 maanden gerijpt op St. Martinus wijnvaten (Cabernet Cantor & -Cortis.

Details

Bierstijl
Alcohol
12.0%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,4

Het oordeel van de Bierista's

Gulpener Barrel Aged Gulle Tinus Editie 2021 is beoordeeld met een gemiddelde van 7,4 door onze Bierista's

7,2

Smaak

7,2

Zicht

7,1

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,0

"Zwaar bier gerijpt op wijnvaten. Hierdoor een zure fruitachtige smaak met een warm mondgevoel"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,1 Zicht Donker rood en licht troebel

7,0 Neus Fruitig en alcoholisch

7,0 Smaak Fruitig zuur

Spijssuggestie Roodvlees van de grill, zoete desserts

7,9

"Rijk en vol met een gerijpte smaak"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,3 Zicht Donker bruin en weinig schuim

7,5 Neus Hout en rozijnen

7,4 Smaak Rozijnen sterk en warm

Spijssuggestie Zoete desserts en belegen kazen

7,5

"Stevig bier met een verrassende, maar aangename zure nasmaak. Lekker rustig van genieten "

Marcus Bot

20.435

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Roodbruin, met een dunne, crème witte schuimkraag

7,0 Neus Lichtzuur kruidig aroma

7,5 Smaak Ietwat zoete smaak, vrij snel gevolgd door een wat zure nasmaak. Het zure van wijn proef je goed. Tonen van jeneverbes.

Spijssuggestie Coq au vin.

7,2

"Wintervrund gerijpt op wijnvaten"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,5 Zicht Robijnrode tot bruine kleur. Veel koolzuur, crèmewit plakkerig schuim.

7,0 Neus Moutig, zoet, hout en kruidig. Tonen van zoethout en jeneverbes.

7,0 Smaak Zacht en zoet. Warm en een accent van de vatrijping. Licht zuur.

Spijssuggestie Iets kruidige vleesgerechten, varkenshaas.

Hij komt, hij komt... Maar wat neemt 'ie mee?

Afgelopen maandag is het Sinterklaasjournaal begonnen en morgen (zaterdag) komt 'ie het land alweer binnen: de Goedheiligman, beter bekend onder zijn echte naam Sint-Nicolaas of voor intimi Sinterklaas. Een prachtige periode waarin kinderen in de watten gelegd worden, maar verdienen papa en mama niet ook een mooi cadeau? Wij zetten drie cadeautips op een rij!https://www.bierista.nl/bias/articles/2086/edit#tab_blocks

Verder lezen

Rock City Brewing viert 7e jubileum

Rock City Brewing viert haar 7e jubileum met Rock City & Friends op 14 en 15 november in Amersfoort. Voor deze editie nodigt de brouwerij internationale brouwerijen uit onder meer de Verenigde Staten en Brazilië uit en staat er een breed programma op de planning, waarbij uiteraard aan de inwendige mens gedacht wordt.

Verder lezen

Beer Tasting in de Lichtstad

De Brewpub van Rabauw op het Eindhovense Strijp-S vormt donderdag 13 november vanaf 20:00 uur het toneel voor een Engelstalige Beer Tasting. Het betreft een samenwerking tussen de gastheren en -dames van Rabauw en Hellobier.nl: Rabauw & Friends.

Verder lezen

Stemadvies op basis van biervoorkeur

Ga je straks het stemhokje in, maar ben je er nog niet helemaal uit? Bierista geeft last minute stemadvies op basis van jouw biervoorkeur. Neem dit advies uiteraard met een korreltje hop en begrijp dat we van mening zijn dat er na al die serieuze debatten van de laatste weken ook weleens gelachen mag worden!

Verder lezen