7,3

Geniet & Geef 2019

Grolsch (51)

Geniet & Geef 2019 is een natuurtroebel tarwebier gebrouwen met 60% tarwemout. Puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal geselecteerde tarwemout zorgen voor de volfrisse Weizensmaak. De bloemige geur, door de toevoeging van honing, geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. De zacht zoete afdronk maakt dit verfrissende en unieke speciaalbier helemaal af.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
5.5%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,3

Het oordeel van de Bierista's

Geniet & Geef 2019 is beoordeeld met een gemiddelde van 7,3 door onze Bierista's

7,5

Smaak

7,7

Zicht

8,2

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,6

"Een blond honing bier met een zachte smaak. Het is niet volledig uitgesproken en hangt daarom qua smaak tussen blond en een honingbier."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,9 Zicht licht troebel, geel, bruisend, goede schuimkraag van fijne bellen

8,2 Neus honing, blond, zoet, bijenwas

7,0 Smaak blond, zoete nasmaak

Spijssuggestie salade

8,0

"Voor het goeden doel mag je hem best proberen vond ik. Een fijn samen gaan van de honing en weizen."

Review
Aroma
Zoet
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,5 Zicht Goudgeel en mistig.

8,2 Neus Banaan en kruidnagel, zoet en bloemig van de honing. Je ruikt de tarwe.

8,0 Smaak Moutig van de tarwe, fruitig. Het kruitnageltje komt niet terug. Duidelijk het zoete van honing, dit komt terug in de nasmaak.

Bullebier: een bijzonder verhaal vraagt om een eigen bier

Freek de Jonge ‘doopt’ 8 april nieuw bier in ‘zijn’ Bullekerk

Verder lezen

IPA holadiee

IPA's zijn er in soorten en met maten. Bierista's hebben tal van expert-reviews geschreven, waarvan hier een kleine bloemlezing.

Verder lezen

Bier Butler Vrijdag - Heineken 0.0 met een omelet

Je hoeft niet te wachten met bier drinken tot de 5 in de klok zit. Zeker niet met deze bierpairing: Heineken 0.0 met een omelet.

Verder lezen

Rabauw opent locatie in Eindhoven

Deze zomer opent Rabauw op Strijp-S in Eindhoven een nieuwe brouwerij met proeflokaal én Rabauw Academy.

Verder lezen