Brouwerij De Molen (122)
Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.
Verder lezen'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.
Verder lezenVoor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen.
Verder lezenWil je jouw kennis en enthousiasme over speciaal bier graag delen en tegelijkertijd wat bijverdienen? Lees dan gauw verder. Rabauw is namelijk op zoek naar een Bierista die in haar Brewpub in Eindhoven proeverijen en rondleidingen wil verzorgen.
Verder lezen
"De diepe, nagenoeg zwarte kleur is veelbelovend. Welke smaken verstoppen zich hier? Rook. En rook. En wat chilipepers. Maar helaas houdt het daar dan ook wel ongeveer op, doordat de rokerigheid zodanig overheerst dat verdere smaken lastig tot niet te benoemen zijn. Met een wat subtielere toepassing van de rook had dit een mooi krachtig bier kunnen zijn, maar wat mij betreft schiet het hier helaas zn doel voorbij. "
Casper Meenink