Bierista fles
8,0

De Leckere Low Alc. IPA

Brouwerij De Leckere (21)

De Leckere Low Alc. IPA is een verfrissend hoppig bier met slechts 0,5% alcohol. Een heerlijke dorstlesser met een karaktervolle bitterheid. Heerlijk bij de barbecue of op het terras.

Details

Bierstijl
Alcohol
0.5%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend
8,0

Het oordeel van de Bierista's

De Leckere Low Alc. IPA is beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 door onze Bierista's

8,0

Smaak

7,5

Zicht

8,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10 Biercoin

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Fris en fruitig. Hoppig en bitter."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

7,5 Zicht Donkergeel vruchtensapachtig en troebel met stevig schuim

8,0 Neus Hoppig en fruitig

8,0 Smaak Fris en fruitig met een mooie hoppige smaak. Licht zuurtje op de tong en mooie bittere afdronk

Een kijkje in de keuken bij vandeStreek bier

Bierista nam een kijkje in de keuken bij vandeStreek bier. Deze Utrechtse brouwerij is het succesverhaal van Ronald en Sander van de Streek.

Verder lezen

Evenementenbier, bestaat het nu wel of niet?

Bestaat evenementenbier wel of niet? Die vraag komt regelmatig naar boven op verjaardagsfeestjes en in de kroeg. Maar hoe zit het nu?

Verder lezen

500 wielrenners finishen door brouwerij bij Maximus Ride

Bijna 500 wielrenners finishten gisteren op spectaculaire wijze dwars door een brouwerij tijdens de Maximus Ride.

Verder lezen

Bierista en Kolibrie HRM gaan partnerschap aan

Kolibrie HRM en Bierista BV zijn een partnerschap aangegaan om de bierkennis bij horecapersoneel te verbeteren.

Verder lezen