9,9

De Goede & De Stoute Vuurzee

De Goede & De Stoute (1)

De Goede & De Stoute Vuurzee is een elegante, blonde Tripel die met de Pinot Noir-druif en champagnegist is bereid. Vuurzee wordt uit een elegante champagnefles geschonken.

Details

Bierstijl
Alcohol
8.4%
Categorie
Blond en Krachtig
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

9,9

Het oordeel van de Bierista's

De Goede & De Stoute Vuurzee is beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 door onze Bierista's

9,8

Smaak

9,5

Zicht

9,7

Neus

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
9,9

""De Goede & De Stoute Vuurzee" is een indrukwekkend bier dat opvalt door zijn gedurfde smaak en verfijnde balans. Dit bier biedt een unieke ervaring voor de echte bierliefhebber. Om het te bemachtigen is haast net zo lastig als Westvleteren 12. Gelukkig is een goed gevulde portomonee hier de oplossing. Voor €179,70 per jaar, ontvang je jaarlijks 6 flessen (75cl) Vuurzee. En dan ga je ineens begrijpen waarom dit bier bij *, ** en *** Michelin restaurants geserveerd wordt. "

Review

9,5 Zicht Mooie heldere tripel met een kristal witte schuimkraag.

9,7 Neus De Goede & De Stoute Vuurzee weet de neus te verleiden met zijn gelaagde en harmonieuze geurprofiel, wat een voorbode is van de complexe smaken die volgen in elke slok.

9,8 Smaak Bij de eerste slok van De Goede & De Stoute Vuurzee wordt je onmiddellijk getrakteerd op een rijke en gelaagde smaakervaring die de complexiteit van het bier onthult.

Spijssuggestie Fine dining. Dit is niet een fles welke je tijdens de BBQ op tafel zet. Dit is bier in de vorm van champagne of de betere wijn.

Eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier

Afgelopen weekend werden in München de 8e Biersommelier Wereldkampioenschappen gehouden. Voor het eerst ging er een Nederlander met het goud naar huis en ging ook het zilver mee terug naar de Lage Landen.

Verder lezen

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen

Bokbiertocht op zaterdag 4 oktober

'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.

Verder lezen

Dit is de duurzaamste brouwerij ter wereld

Voor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen. 

Verder lezen