Brouwerij Pontus Brewing

Pontus Brewing is de Amsterdamse brouwerij die tot einde 2016 beter bekend stond als Brouwerij Pampus. De microbrouwerij werd in 2012 opgericht door bierkenners Nando Servais en Timothy Wareman. Als echte levensgenieters brouwen zij uitsluitend speciale brouwsels geschikt voor de échte bierdrinker. Inmiddels is Timothy Wareman de kant van bier en spijs opgegaan en is hij het gezicht van Cause Beer Loves Food in Amsterdam. Nando Servais is eigenaar en het gezicht van Pontus Brewing.

Onze topbieren

7,4

Pontus Lighthouse Saison

Pontus Brewing

Pontus Lighthouse is een Saison. Het karakter is fris en fruitig, maar zoete aroma's en smaken voeren de boventoon. Een smakelijk Amber & Elegant bier met frisse toetsen en flink wat zoetigheid.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Pontus Sirens Song

Pontus Brewing

De Sirens Song van Pontus Brewing is een Juniper Ale gebrouwen met Citra en Pacific Gem hop. Een frisse smaak met citrustonen en een subtiel hoppig karakter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,9

Pontus Oceanic Flight

Pontus Brewing

Een fijne geur van perzik, hop en zoetige citrus neemt je neus over wanneer je deze IPA ruikt. Met 6,5% een mooi romige IPA die een licht zure, maar aangename smaak achterlaat.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Pontus Brewing Pricus

Pontus Brewing

Pontus Brewing Pricus is een krachtige verwarmende Doppelbock met een moutig karakter. Een zoet bier met tonen van karamel, gedroogd fruit en toffee.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Naeckte Brouwers neemt aandeel in Pontus Brewing

De Naeckte Brouwers neemt een aandeel van 50% in de brouwerij en verstevigen daarmee het fundament van Pontus.

Verder lezen