Pontus brewing

Brouwerij Pontus Brewing

Pontus Brewing is de Amsterdamse brouwerij die tot einde 2016 beter bekend stond als Brouwerij Pampus. De microbrouwerij werd in 2012 opgericht door bierkenners Nando Servais en Timothy Wareman. Als echte levensgenieters brouwen zij uitsluitend speciale brouwsels geschikt voor de ├ęchte bierdrinker. Inmiddels is Timothy Wareman de kant van bier en spijs opgegaan en is hij het gezicht van Cause Beer Loves Food in Amsterdam. Nando Servais is eigenaar en het gezicht van Pontus Brewing.

Onze topbieren

Pontus Sirens Song

Pontus Brewing

De Sirens Song van Pontus Brewing is een Juniper Ale gebrouwen met Citra en Pacific Gem hop. Een frisse smaak met citrustonen en een subtiel hoppig karakter.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Pontus Oceanic Flight

Pontus Brewing

Een fijne geur van perzik, hop en zoetige citrus neemt je neus over wanneer je deze IPA ruikt. Met 6,5% een mooi romige IPA die een licht zure, maar aangename smaak achterlaat.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Bierista pontus brewing.001

Pontus Brewing komt, Pampus gaat

20 december 2016 Pontus Brewing is de nieuwe naam voor Pampus. Eigenaar Nando Servais gaf zijn brouwerij deze nieuwe naam, nadat hij voor het blok was gezet door de Belgische brouwerij Huyghe. Met Pontus Brewing maakt Nando een nieuwe en frisse start Verder lezen