Brouwerij Oppigards Bryggeri

Zweedse brouwerij gevestigd in Hedemora, bekend van speciaalbieren als de Amarillo, Everyday IPA, Indian Tribute en de Thurbo Double IPA.

Onze topbieren

8,0

Oppigards Thurbo Double IPA

Oppigards Bryggeri

Oppigards Thurbo Double IPA is een stevig oranje/koper kleurige Double IPA met moutige body en stevig gehopt karakter. Gebruikte hopsoorten zijn Columbus, Citra, Cascade, Nugget en Chinook.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Oppigards Bockbier

Oppigards Bryggeri

Bockbier van brouwerij Oppigards in Zweden is een klassieke bock. Zoet, rijk en vol van smaak. Fluweelachtig chocoladebruin in het glas met rijke geuren van versgemaaid gras en hooi. Tonen van vanille, kersen en brood bij de eerste slok en een zachte kruidige hoppigheid in de afdronk maken dit een bockbier in evenwicht.

Bockbier

Aroma
Zoet
Bitter

7,0

Oppigårds Double Winter Ale

Oppigards Bryggeri

Oppigårds Double Winter Ale is een krachtig en complex bier uit Zweden. Dit is een bier waar je spreekwoordelijk met mes en vork voor moet gaan zitten. Tien procent alcohol houdt je warm tijdens koude winterse dagen.

Donkere bieren

Zoet
Bitter

6,5

Rural Hopfenweisse

Oppigards Bryggeri

Rural Hopfenweisse is een typische weizenbier. Lekker fris en fruitig. Dit bier onderscheidt zich door zijn hoppige toets, waardoor de ronde weizen een verrassende wending krijgt.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter