Brouwerij JohnMartin

In 1909 kwam de beroemde Britse meesterbrouwer John Martin naar België. De brouwerij maakt twee heerlijke fine ale’s waar wereldwijd van te genieten valt. Door een uniek mengsel van Engelse tradities maar ook Belgische tradities komen de lekkerste bieren tot stand. John Martin is het moederbedrijf en heeft nog meer kleine bedrijven genaamd: Brouwerij Bourgogne des Flandres, Brouwerij Waterloo en Brouwerij Timmermans, alle vier de brouwerijen hebben vele populaire bieren uitgebracht.

Onze topbieren

8,4

Gordon Finest Scotch

JohnMartin

Gordon Finest Scotch is een donker en rijk bier met de diepe warmte dankzij de 8% alcohol. Dit bier is zo rond en zacht, de slokjes glijden als het ware naar binnen. Dit is genieten van een bier met Schotse roots in België gebrouwen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Martin's IPA

JohnMartin

Martin's IPA heeft een alcoholpercentage van 6,9%. Het bier dankt zijn fruitigheid door de toevoeging van hopbloemen aan het einde van de gisting (dryhopping). Hierdoor heeft het bier tevens een gebalanceerde bittere smaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Waterloo Strong Dark

JohnMartin

Waterloo Strong Dark is een bruinkleurig bier met een dieprode gloed. Het schuim is lichtgekleurd. Dit bier heeft een stevige body en een krachtige smaak met een toets van karamel en een mild bittere afdronk.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Waterloo Triple Blond

JohnMartin

Waterloo Triple Blond is een bier dat kracht en moed geeft. En dat hadden de mannen nodig op het slagveld bij Waterloo. Dit is een robuuste tripel met een kruidige en bittere smaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Waterloo Recolte Hiver

JohnMartin

Waterloo Récolte Hiver wordt in beperkte hoeveelheid gebrouwen in de Ferme de Mont-Saint-Jean. Dit hoevebier is een typisch streekproduct en is een fris en karaktervol bier met lichte hopaccenten. Bruine suiker en de gebrande mout zorgen voor de donkere kleur en een bijzonder aangename karamelachtige afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

Gordon X-mas

JohnMartin

Gordon X-mas is één van de eerste kerstbieren die op de markt gebracht werd. Dit donkere, robijnrode bier is een smaakvolle Scotch Ale gebrouwen door John Martin. Aroma's van rijpe vruchten en zoethout met de tonen van gebrande mouten. De afdronk is licht bitter en met zijn volheid een mooie combinatie bij wildgerechten.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Bourgogne des Flandres

JohnMartin

Bourgogne des Flandres is een donker bier met een zurig karakter. Wijnliefhebbers die niet zoveel op hebben met bier, zouden deze Bourgogne des Flandres eens moeten proberen. Veel speciaalbierliefhebbers met de nodige proefervaring weten dit bier zeer te waarderen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25