Brouwerij Jever

Jever werd opgericht in 1848 en was toen nog één van de weinige brouwerijen in die regio. Diedrick König was al vanaf het begin overtuigd dat zijn bier bijzonder was. Nadat hij overleed in 1867 verkocht zijn zoon de brouwerij aan Theodor Fetköter. Hij wilde het kleine familie bedrijf omzetten naar een grote brouwerij. Het begon met adverteren en speciale flessen ontwerpen. De eerste wereldoorlog was een moeilijke tijd voor brouwerij. Theodor’s zoon heeft het bedrijf overgenomen. In 1922 is de brouwerij opnieuw verkocht aan de Bavaria- St. Pauli Brewery. Het bier werd sinds 1934 verkocht onder de naam Jever Pilsener.

Onze topbieren

7,7

Jever Pilsener

Jever

Jever Pilsener is een zeer karakteristieke Pilsener. Het geheim van dit bier zit 'm in het water. Dankzij dit brouwwater en wat extra hop heeft Jever een smaak die met geen andere Pilsener te vergelijken is.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,7

Jever Fun

Jever

Jever Fun is een alcoholvrij bier. Jever Fun wordt gebrouwen als een volwaardig bier waarna de alcohol wordt weggenomen. De biersmaak blijft hierdoor behouden. Daarnaast bevat dit bier geen suiker en minder calorieën. Het is een bitter en subtiel alcoholarm bier met karakter.

0.0 Alcoholvrij bier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuwe nummer 1 in Top 10 Alcoholvrije bieren

Jever Fun voerde weken lang de ranglijst aan van populairste alcoholvrije bier. Nu is er een nieuwe nummer 1.

Verder lezen

De populairste alcoholvrije bieren volgens Bierista

Wat zijn de beste en lekkerste alcoholvrije bieren? Bierista maakte een Top 10 van populaire 0.0% bieren.

Verder lezen

Jever Fun een frisbittere non-alcoholic Pilsener

Jever Fun is zo'n ontdekking waar je blij van wordt. Dit frisbittere bier is alcoholarm (0,3%), maar dat zou je niet zeggen.

Verder lezen