Brouwerij Horizont

Onze topbieren

9,4

Horizont Night Shift

Horizont

Horizont Night Shift is een Russian Imperial Stout Caribbean Rum Barrel Aged, vintage 2019. Het bier heeft gerijpt op rum van Plantation uit de Franse regio Cognac. Tonen van vanille, exotische kruiden en kokos.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

8,8

Night Shift Vintage 2020 Russian Imperial Stout Aged In Bourbon Barrels With Chocolate & Coffee

Horizont

Night Shift Vintage 2020 Russian Imperial Stout Aged In Bourbon Barrels With Chocolate & Coffee is een RIS. Dit bier werd gerijpt in twee soorten vers geleegde premium Bourbon-vaten. Het afgewerkte bier werd gedrenkt in vers gebrande Ethiopische koffiebonen en cacaobonen uit Ghana. Het resultaat is een bier dat rijk is aan tonen van koffie, chocolade, vanille en bourbon dat we met trots aanbevelen aan elke bierliefhebber.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,7

Night Shift Vintage 2020 / Russian Imperial Stout aged in bourbon barrels

Horizont

Night Shift Vintage 2020 / Russian Imperial Stout aged in bourbon barrels is een RIS. Dit jaar heeft het een hoog alcoholpercentage van 12% en werd het gerijpt in vers geleegde bourbonvaten. Deze vaten geven dit dikke, donkere, zwarte bier rijke tonen van vanille en bourbon, wat resulteert in een complexe smaakcombinatie die we met trots aanbevelen aan elke bierliefhebber.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Flavoured bieren

Aroma
Zuur

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Night Shift Vintage 2020 Russian Imperial Stout Aged In Rum Barrels With Chocolate & Coconut

Horizont

Night Shift Vintage 2020 Russian Imperial Stout Aged In Rhum Barrels With Chocolate & Coconut is een Russian Imperial Stout van 12,0%. Dit bier werd gegist in vers geleegde Rhum-vaten! Rhum is geen spelfout! Het duidt een soort "rum" van de hoogste kwaliteit aan, gemaakt van alleen eerste perssuikerriet. Deze vaten geven dit dikke, donkere, zwarte bier rijke tonen van rozijnen en rum die op smaak gebracht is met wat extra cacaobonen uit Ghana en geroosterde kokosvlokken.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Night Shift Vintage 2020 Wheat Wine aged in bourbon barrels

Horizont

Night Shift Vintage 2020 Wheat Wine aged in bourbon barrels is een American Wheat Ale. Het bier is gebrouwen met 4 soorten mouten en gerijpt in vers geleegde premium Tennessee Whiskey Barrels. Dit bier met een hoog alcoholgehalte op basis van tarwemout bevat overvloedige hoeveelheden nobele Engelse hop en werd 12 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Zijdeachtige, romige tarwewijn, met een ongelooflijke complexiteit.

American Wheat Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Horizont Sour Series Mango-Lime Imperial Berliner Weisse

Horizont

Horizont Sour Series is een Mango-Lime Imperial Berliner Weisse van 6,4%. Een Hongaars bier met aroma's van mango.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle