Brouwerij Harviestoun

Harviestoun is opgericht in een 200 jaar oude stenen schuur door Ken Brooker in 1983. in 2004 vond er een verhuizing van de brouwerij plaats. De brouwerij verhuisde naar een plaatsje dicht bij Alva. De brouwerij werd in 2006 gekocht door Caledonian brouwerij. Harviestoun werd weer onafhankelijk in 2008, omdat het gekocht werd door een groep van Caledonain Brewery. In 2007 is het gelukt om samen te werken met Highland Park. Ook Harviestoun heeft vele bieren die goed in de smaak vallen.

Onze topbieren

7,8

Harviestoun Old Engine Oil

Harviestoun

Harviestoun Old Engine Oil is zwart met een bescheiden schuimkraag. Deze stout is het visitekaartje van de brouwerij. Deze zeer volmondige Harviestoun zit vol gebrande mouten, koffie en chocolade. Volgens kenners één van de betere stout uit de Verenigde Staten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

7,5

Harviestoun Ola Dubh Special 12 Reserve

Harviestoun

Ola Dubh Special Reserve 12 is een special van Harviestoun Brewery. Dit donkere, barrel aged bier doet je in de geur denken aan Worchestershire saus, leer en gegrild vlees. Daar krijg je dus meteen dorst van! In de smaak gerookte moutige tonen, koffiesmaken en zoetigheid. Een echte special!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Harviestoun Old Engine Oil Engineer's Reserve

Harviestoun

Harviestoun Old Engine Oil Engineer's Reserve is zwart als de nacht. Het bier heeft tonen van geroosterde mouten, chocolade en drop.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

Harviestoun IPA

Harviestoun

Harviestoun IPA is een typisch Amerikaanse IPA. Grote hoeveelheden aromahoppen werden in de brouwketel gegooid. Voor deze India Pale Ale zijn vier verschillende hopsoorten gebruikt afkomstig van de Amerikaanse Westkust. Dat zorgt voor prachtige fruitige IPA met een sterk bittere afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin