Brouwerij Fuller's

Fuller's, The Griffin Brewery, is een iconisch biermerk, niet alleen in Groot-Brittannië. Het brouwt wereldberoemde bieren 'beside the Thames' in Londen. De brouwerij staat bekend als de oudste operationele familiebrouwerij van Londen. Fuller’s is opgericht in 1845. Bij Fuller’s wordt het uiterste uit het bier gehaald en dat blijkt want het bier bij Fuller’s is geweldig. Deze brouwerij bestaat al meer dan 150 jaar, en staat in Griffin Brewery in Chiswick. De brouwerij ligt aan een drukke ringweg in London. Fuller’s heeft al veel verschillende bieren uitgebracht die goed in de smaak vallen.

Onze topbieren

8,3

Fuller's Harviestoun Ola Dubh 16

Fuller's

Fuller's Harviestoun Ola Dubh 16 heeft gerijpt op de eikenhouten vaten van Highland Park. Deze Stout zit boordevol geroosterde tonen van gebrande mout. De invloed van de houten vaten doet zich gelden. Je proeft vanille en turf. Een geweldig bier voor de liefhebber.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Fuller's London Porter

Fuller's

Fuller's London Porter is zonder twijfel één van de beste Porters ter wereld. Door velen genoemd als de beste en ontelbaar vaak onderscheiden. Dit koffiebruine, bijna zwarte bier heeft een licht gekleurde schuimkraag en bevat aroma's van chocolade, koffie, gedroogde pruimen en gebrande moutbitterheid.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Beste Bier
7,6

Fuller's ESB

Fuller's

Fuller's Extra Special Bitter werd in 1971 voor het eerst op de markt gebracht. Eigenlijk was het een seizoensbier. De ESB bleek echter zo succesvol dat het al snel werd opgenomen in het vast assortiment. Sindsdien won Fuller's ESB vele prijzen en is het overal ter wereld een veelgedronken en gerespecteerd bier. Proef de Britse biercultuur, drink een Fuller's ESB.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Fuller's London Pride

Fuller's

Fuller's London Pride is een evergreen. Dit bier is wereldberoemd binnen de UK. Maar ook buiten Groot-Brittannië geniet dit bier steeds meer aanzien. De London Pride is beroemd vanwege zijn ronde milde bittere smaak.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Fuller's Organic Honey Dew

Fuller's

Fuller's Organic Honey Dew staat bekend als het best verkochte biologische bier van Groot-Brittannie. Het heeft een zachte honingsmaak die de bittere randjes van het bier afhaalt. Dit is een verfrissend bier dat bij veel mensen, die een bier al gauw te bitter vinden, zeker in de smaak zal vallen. Dankzij de zachte honing ook uitstekend te combineren bij veel verschillende gerechten.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Fuller's Black Cab Stout

Fuller's

Fuller's Black Cab Stout is een eerbetoon aan de Londense taxi's. Deze Stout is welhaast zwart van kleur, heeft een bescheiden schuimkraag en bevat veel geroosterde aroma's en heeft een droge afdronk.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

6,5

Fuller's Golden Pride

Fuller's

Fuller's Golden Pride is de zware premium ale van Fuller's. Koperkleurig met een bescheiden schuimkraag, volmondig en zoet.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Fuller's Old Winter Ale

Fuller's

Old Winter Ale van Fuller's is een sterk amber gekleurde, Engelse stijl Ale. Zoete smaken combineren mooi met de notige tonen en rijke, donkere aroma's.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Toon alle

Drie keer 'bitter' over de tong bij Bierista's

Dagelijks verzorgen duizenden Bierista's aanvoer van verse exerpt-reviews. We maken een kleine selectie. Deze keer drie keer bitter.

Verder lezen