Frankendael Brewing

Frankendael Brewing is een Amsterdamse brouwerij. Deze brouwerij is in 2015 opgericht door Frank en Lei van der Linden. De Frankendael bieren hebben een unieke smaak en een eigenzinnig karakter.

De Frankendael bieren zijn niet alleen herkenbaar van smaak, ook de labels en lay-out van het hele merk spreekt voor zich. Kleurrijke graphics en een jonge uitstraling.

Onze topbieren

7,5

Frankendael Three Idiots Tripel Spiced (T.I.T.S)

Frankendael Brewing

Frankendael Three Idiots Tripel Spiced, of kortgezegd T.I.T.S, is een volfruitige Tripel. Deze zware maar fruitige Tripel is gebrouwen met koriander, sinaasappelschil en Sichuan peper. Een Tripel met een bite, lichte bitterheid en veel kruidigheid.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Frankendael White Bastard

Frankendael Brewing

Frankendael White Bastard is een Witbier met karakter! Eigenzinnig en verfrissend door de limoenschil en de Siciliaanse cactusvijg 'Bastardoni'. Vandaar ook de naam White Bastard!

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,7

Frankendael Mello Pale Ale

Frankendael Brewing

Frankendael Mello Pale Ale is een Engelse stijl IPA. Dit bier is goed doordrinkbaar, echt mellow. Deze IPA heeft een smakelijke, niet te sterke, bitterheid. Zoete smaken en moutige tonen bij het proeven. Je ontdekt geheid ook wat fruit op de achtergrond.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Frankendael Tramp Stamp

Frankendael Brewing

Tramp Stamp is door Brouwerij Frankendael gebrouwen voor de mensen die van de doorgezeten plekken in de bank afstappen en hun trainingsoutfit aantrekken met een doel. De brouwers zijn er namelijk van overtuigd dat ook deze groep fanatieke sportievelingen de verfrissing van een smaakvol bier verdient. De Tramp Stamp Saison is vol van smaak en vooral zeer verfrissend. Zoete tonen en zure smaken zorgen voor een mooie balans in dit verantwoorde bier.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Frankendael UberWeizen

Frankendael Brewing

Frankendael Uberweizen is een krachtige Weizenbock. Door het gebruik van venkel krijgt heeft dit bier een volle en robuuste smaak met een anijs-achtig tintje. Een bier zoals past bij Frankendael, jong en met een rebels karakter.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter