Brouwerij Dois Corvos

Onze topbieren

7,6

Dois Corvos Saison Sur Mer

Dois Corvos

Saison Sur Mer is een Saison van de Portugese brouwerij Dois Corvos. Het is een donkergeel tot oranjekleurig bier met een inzakkende schuimkraag. De aroma's zijn ingetogen en bovenal fruitig.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Dois Corvos Weekend

Dois Corvos

Dois Corvos Weekend is een Hazy IPA. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,5%.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Dois Corvos Finisterra

Dois Corvos

Dois Corvos Finisterra is een Imperial Porter. Gebrouwen met geroosterde mouten. In het bier proef je smaken als koffie, pure chocolade en drop.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,6

Metropolitan Pale Ale

Dois Corvos

Metropolitan Pale Ale van Dois Corvos is een elegant bier met een krachtig hopkarakter. Veel fruitige aroma's van grapefruit en citrus met daarnaast tonen van dennenbomen. Een frisse karaktervolle dorstlesser.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Dois Corvos Sorvette Milkshake IPA

Dois Corvos

Dois Corvos Sorvette is een Milkshake IPA. Deze India Pale Ale is fris, fruitig en vol van smaak. Door de toevoeging van lactose is het mondgevoel bij dit bier wat dikkig te noemen!

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
6,0

Dois Corvos Je Ris Tu Riz

Dois Corvos

Een Rice Lager gebrouwen met de plaatselijke Portugese rijstsoort Caralion, die gewoonlijk voor traditionele gerechten wordt gebruikt. Ook worden de hoppen Perle en Willamette gebruikt.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Dois Corvos Barbela et la Bête

Dois Corvos

Dois Corvos Barbela et la Bête is een speciaal Witbier. Barbela is een oude Portugese tarwesoort (en bovendien het Portugese woord voor de baard van een geit). Het bier is gebrouwen met dit bijzondere authentieke tarwe, waardoor het bier extra rijk van smaak en structuur wordt. De vleug koriander en sinaasappelschil van Curaçao geven Barbela Wheat Ale een pittig bitter aroma.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw

Dois Corvos Finistera Imperial Porter

Dois Corvos

De Imperial Porter, heeft aroma’s van karamel, chocolade, toast en tonen van rijp fruit. Het gebruik van verschillende soorten mout in dit recept garandeert een complexiteit van smaken, een verrassend lekker biertje. Dois Corvos is een familiebrouwerij in Lissabon, Portugal. In de wijk Marvila heeft de brouwerij een Tap Room, waar de bieren rechtstreeks uit de vaten worden geserveerd.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25