Brouwerij De Prael

Mens & bier. Dat is waar het bij de Prael om draait. Het één kan je niet los zien van het ander. Want zeg nou zelf, wat zou bier zijn zonder goed gezelschap of een goed gesprek? Welkom bij Brouwerij de Prael. Prael bieren zijn ; Andre Onder de Zoden, 6.6%, meibok; Andre met Peuk, 6.6%, meibok; André, 6.6%, meibok ; Kouwe André, 6.6%, meibok; Corry, 6.6%, speciaalbier; Doe Maar, 7.7%, scotch ale; Heintje, 5.4%, tarwebier; Hepie en Hepie, 8.5%, speciaalbier, dubbel; Johnny, 5.7%, kölsch; Johnny (Black Edition), 9.0%, winterbier; Mary, 9.7%, tripel; Bleke Nelis, 7.4%, bok; Nelis, 7.4%, bok; Nelis met Pijp, 7.4%, bok; Willeke, 7.5%, tripel; Willy, 11.5%, winterbier; Zwarte Riek, 5.0%, milkstout

Bieren (14)

Sorteer op
  Score Category Naam
De prael quadrupel

De Prael Quadrupel

8,0
De Prael Quadrupel is het sluitstuk van de dag. Hier ga je echt even lekker voor zitten, je laat de dag nog even rustig de revue passeren alvorens je lekker naar je mandje gaat. Die laatste act van de dag is intens genieten van warme zoetheid, waarbij je al een beetje wegdroomt.
De prael ipa

De Prael I.P.A.

7,3
De Prael I.P.A. is een India Pale Ale. Extra mout en extra veel hop zorgen voor meer smaak, meer bitterheid en meer alcohol. Opvallend aan de India Pale Ale is de grapefruit-smaak, die afkomstig is van het dryhoppings-proces.
De prael dipa

De Prael D.I.P.A.

6,5
De Prael D.I.P.A. is de zwaardere en donkere variant van de I.P.A. Deze Dark India Pale Ale heeft veel bitterheid, veel fruit en veel alcohol. Hier wil je graag even de tijd voor nemen.
Tonys chocolate milk stout

Tony's Chocolate Milk Stout

6,4
Tony's Chocolate Milk Stout is het bier waar velen lang op hebben zitten wachten. Een mooie stout, met chocolade van Tony Chocolonely, gebrouwen door de Amsterdamse brouwerij De Prael. En met een fractie minder dan 5% alcohol. Dit is een bier waar je met volle teugen van kunt genieten!
De prael milkstout

De Prael Milkstout

6,2
De Prael Milkstout is een bier met maar weinig alcohol. Dat zou je niet zeggen als je voor het eerst kennis maakt met dit donkere bier met geroosterde aroma's. Het gebruik van lactose (melkzuur) haalt de scherpe bittere randjes van de Stout er af. Hierdoor wordt De Prael Milkstout een zachtaardige vriend waar je onbekommerd van kunt genieten.
De prael barleywine

De Prael Barleywine

5,9
De Prael Barleywine is een kneiter van een bier. Met maar liefst 9,6% alcohol krijg je het niet koud. Bijzonder is het gebruik van sinaasappelen in dit bier. Het geeft wat meer frisse fruitigheid in dit zware zoete bier. Het gebruik van koriander geeft nog een andere smaaksensatie.
De prael bitterblond

De Prael Bitterblond

5,8
De Prael Bitterblond is een zuiver bier met een Duits en bitter karakter. Dankzij de Tettnang-hop ervaar je de citrusaroma's. Dit is niet zo maar een biertje, dit is een echte, maar wel uitstekend doordrinkbaar.
De prael weizen

De Prael Weizen

5,2
De Prael Weizen is een Duitse stijl Weizen. Je proef de fruitige, zeg maar vruchtige, aroma's van banaan en rijp fruit. Daarnaast heeft deze Amsterdamse Weizen ook de zo kenmerkende kruidnagel-aroma's. Dit bier is zacht en heerlijk doordrinkbaar.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket